Es suspenen els partits de Queretes, Massalió i Pena-roja a una setmana de la gran jornada de lliga

comarquesnord.cat . Matarranya . diumenge, 21 d'octubre de 2012 .
Etiquetes: , , ,

Les fortes tronades que han afectat la nostra comarca durant aquest cap de setmana han obligat a suspendre tres partits amb presència matarranyenca. El Polideportivo Cretense i el Pena-roja havien de jugar a casa el corresponent partit de la jornada 7 davant del Torrecilla i el Teruel B, respectivament. Dos partits que es van haver de suspendre pel mateix motiu, ja que el futbol hagués sigut completament impracticable en els camps de futbol de terra.

Al mateix temps, el Massalió havia de jugar aquest cap de setmana contra el Nonasp en un partit que finalment també es va aplaçar. En aquesta ocasió, la superfície era gespa natural, però la pràctica del futbol també era impossible. Les fortes tronades també van marcar alguns canvis en el calendari, com és que Valderrobres i Valdealgorfa invertiren camp i finalment es jugués a la capital matarranyenca sobre superfície artificial. El partit va acabar amb empat (1-1) que suposa el primer punt que sumen els del Baix Aragó.

A més, aquesta jornada 7 carregada d’incidències precedirà un cap de setmana que serà històric a nivell futbolístic. I és que per primera vegada, els pobles del Matarranya acolliran un doble derbi. A la capital cultural del Matarranya es viurà el partit Calaceit – Cretense amb dos equips només separats per 2 punts a la taula. A la capital comarcal es viurà el Valderrobres – Pena-roja, un enfrontament que els dos últims anys ha estat molt igualat. Per la seua part, Massalió jugarà diumenge a casa contra l’Azuara.

Més informació: | | |