Teruel acollirà per a novembre una mostra sobre l’emprenedoria femenina al territori

comarquesnord.cat . Terol . dilluns, 22 d'octubre de 2012 .
Etiquetes: , ,

L’Institut Aragonès de la Dona i l’Ajuntament de Teruel convoquen la primera edició de la Mostra de Productes i Serveis realitzats per les empresàries que visquin a Aragó i que tindrà lloc els pròxims 16 i 17 de novembre al Palau d’Exposicions i Congressos de Teruel. Destacar que tots els participants tindran un espai d’exposició en un estand amb mostrador i una plaça de pàrquing gratuïta.

Les persones interessades poden trobar més informació i també inscriure’s a través del telèfon 978 60 23 32 (entre les vuit del matí i les 3 de la tarda) o a través del correu electrònic tclemente@aragon.es, enviant el nom i cognoms, el telèfon de contacte i l’activitat empresarial que vol exposar.

Tant des de la Comarca del Matarranya com des de l’Institut Aragonès de la Dona es vol animar a totes les empresàries del pobles matarranyencs a participar en esta I edició de la Mostra de Productes i Serveis que es preveu que es converteixi en un bon marc per a donar a conèixer els diversos projectes empresarial realitzats per les aragoneses, així com en un espai per a compartir experiències i valorar possibles col·laboracions.

Més informació: | |