El Valderrobres talla les ales del Teruel (1-1) gràcies a un gol en el descompte

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . diumenge, 18 de novembre de 2012 .

Empat balsàmic d’un Valderrobres que va merèixer més contra el líder (1-1), un Teruel B que va aterrar al Matarranya amb molt de respecte. Tot i algunes de les baixes amb les que arribava l’equip de José Vicente Rebullida al partit de la jornada, Valderrobres va plantejar un partit molt seriós que va destacar per tindre poques ocasions. La primera part va acabar amb empat sense gols, encara que els de casa foren més valents. Va ser a la segona quan van arribar els gols. I va ser el filial de la capital provincial el primer en marcar. Va ser un autèntic golàs, el millor de la jornada, obra de Ros. Amb el marcador en contra, els del Matarranya es van créixer, i finalment van obtindre el seu primer. Va ser als minuts de descompte, obra de Gil, qui va ser tot un revulsiu, i eixint des de la banqueta en el minut 70. Empat a un gol en un partit que el Valderrobres va merèixer alguna cosa més, però on un Teruel molt seriós va obtindre també la seua recompensa. Empat que deixa la zona alta de la taula en un mocador, amb un Teruel B líder amb 25 punts però a només 1 punt del segon. Els de la capital del Matarranya són ara 4ats amb 21 punts però un partit menys.

Segons va destacar l’entrenador del Valderrobres, José Vicente Rebullida, “el resultat demostra la intensitat que hi va haver en tot el partit. Va ser un partit molt lluitat, i des del primer minut els vam posar les coses difícils i complicades al líder”. Rebullida va reconèixer que “va ser un partit de poques ocasions” i que el gol del Teruel va fer que “els jugadors s’enfadaren amb ells mateixos, perquè estàvem jugant millor i, en canvi, no guanyàvem”. Valderrobres va tirar d’orgull, i “durant els 15 minuts finals vam tindre ocasions clares. La derrota era massa càstig per a nosaltres”. Finalment, la recompensa va arribar al descompte. Rebullida va destacar també que “aquests últims partits que hem tingut han estat molt difícils. I ara arriba un derbi que encara serà més difícil”. I ho és perquè Cretense visita Valderrobres sent 2on classificat, i perquè busca la venjança després de patir una dura derrota a casa en el derbi de l’anada (0-6). Un gran partit el que es viurà a Valderrobres en una jornada en la que es confirma que enguany està sent de les lligues més boniques per als aficionats.

Amb aquest empat, el Valderrobres suma 21 punts després de disputar 10 partits, estant a l’espera de jugar el partit contra el Torrecilla aplaçat de la jornada 5. De cara a aquesta setmana tindrem un Valderrobres – Cretense que pot ser dels més apassionants que hem tingut en els últims anys.