Calaceit perd el tren de l’ascens després de caure a Castellseràs per la mínima (1-0)

comarquesnord.cat . Queretes . diumenge, 2 de desembre de 2012 .
Etiquetes:

Calaceit va viatjar aquest cap de setmana a Castellseràs conscient que només li servia la victòria per a seguir lluitant per una plaça d’ascens. I aquestes possibilitats se les va carregar el 9 del Castellseràs després de firmar l’únic gol del partit (1-0) quan l’empat pareixia el resultat definitiu. Marcel va marcar al minut 87, fent perdre així el tren de l’ascens que volia agafar el Calaceit. Va ser un partit poc vistós, amb molta pilotada, i on el Castellseràs, equip a que li agrada tocar la pilota, no va desplegar el seu millor joc. Castellseràs eixia al camp conscient que calia guanyar sí o sí per a seguir defensant les places d’ascens, mentre que Calaceit ho feia conscient de que només li valia el triomf. Hi va haver ocasions, poques de clares, i les baixes en les que es van presentar tots dos equips es van notar en el terreny de joc. El Calaceit va ser valent, però tampoc va traure res en clar, mentre que l’equip local va tirar de l’estratègia per a posar contra les cordes als del Matarranya. Quan ja tot estava vist per a la sentència, Marcel va aprofitar una pilota llarga i va marcar l’únic gol del partit. Victòria per la mínima que manté els del Baix Aragó en 3era posició i que deixa el Calaceit molt lluny dels 25 punts que marca ara l’ascens.

Segons va explicar el portaveu i membre de la Junta Directiva de Calaceit, David Insa, “el gol va arribar quan estaven firmades les taules. Una jugada desafortunada, en error nostre, va arribar l’únic gol del partit. La veritat és que de futbol no se’n va veure i va ser molt travat. El pes del partit el va portar el Calaceit, però tampoc van tindre ocasions d’arrimar-mos a porteria i crear perill”. Insa va destacar que “teníem el pes i ells només arribaven en comptades ocasions, les poques que tocaven a terra”. Pel que fa a ocasions clares, “no en vam tindre”. Tant a la primera com a la segona va haver un joc similar, i si el Castellseràs “va arribar alguna vegada va ser de córner o de pilota parada”. L’únic gol del partit va ser pilotada llarga a Marcel, el defensor no va ser prou ràpid i al deixar-la botar, Marcel va encarar el porter. Pel que fa a la derrota, Insa va defensar que “la cosa s’ha complicat tot una mica més, però intentarem guanyar tots els partits per a intentar arribar el més pròxim possible a la 4ta posició. Conforme passava el partit, dins del que cap, l’empat no era dolent. Però al final no va poder ser”.

Amb la derrota, el Calaceit es manté a la 6ena posició amb 16 punts, estant un punt per damunt de l’Alcorisa, que en té 15. Setmana de descans per al Calaceit, que després del Pont jugarà un partit a casa contra el Valdealgorfa, que ve de perdre per un contundent (0-8) contra Calanda.

Més informació: