Centenars de persones van gaudir del ‘Desfile 2012’ a l’Espai Firal de Morella

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 8 de desembre de 2012 .
Etiquetes:

Llargues sessions de perruqueria i maquillatge i altres tantes d’assajos. Tot, per aconseguir portar endavant un bon Desfile. Amb el pont de la Constitució i la Puríssima no ha faltat a la seua cita la Desfilada de Moda dels alumnes de Segon de Batxillerat. El lloc, l’Espai Firal de Morella. Centenars de persones no es van perdre esta cita festiva marcada en roig en el calendari de la comarca. Els protagonistes, uns joves que canvien de look i es transformen en autèntics models per una nit. El desfile 2012, com mana la tradició, era conduit per uns presentadors que després també s’animarien amb el ball. Ells serien els encarregats de donar pas als seus companys, en un seguit de coreografies que combinarien els estils de música amb més ritme.

Cançons que omplin les pistes de ball de tot el món farien el propi amb aquest lloc de Morella. Melodies fortes amb elaborats passos i també amb la incorporació d’altres elements que donen dinamisme a l’espectacle. Uns paraigües que llençaven paperets al ritme de ‘This is love’ donaven pas al Bará Beré i a l’augment de la temperatura.
El pas-doble també tindria cabuda en la desfilada d’enguany. Un dels estils més clàssics faria de previ del dance més actual.Entre número i número, un vídeo anunciava el grup que vindria a continuació. Creacions audiovisuals on apareixia el nom dels integrants de cadascun dels joves i els pobles de procedència.

‘Chasing the son’ o l’eurovisiva ‘Euphoria’ farien ballar al públic. Esta cançó guardaria una de les moltes sorpreses de la nit, amb el salt dels torneros de la mà de tres joves que al Sexenni formarien part de la dansa de la ciutat de Morella. Cançons més tradicionals, ritmes discotequers i fins i tot uns playbacks on els alumnes de segon de batxiller es posarien també en la pell dels propis cantants. Abans dels balls finals, un homenatge al Rei del Pop amb un seguit de temes de Michael Jackson.

Els popurris indicarien que l’espectacle vivia els seus últims moments. El desfile encarava la seua recta final, no sense abans agrair el treball a les perruqueries, maquilladors i ballarins que els han ajudat a fer possible el show. Finalment, tot el grup de joves inundaria l’escenari per interpretar la cançó que tancaria la gala. I, com no podia ser d’un altra manera, eixa cançó va ser l’èxit de vendes del moment, el famós Gangnam Style.
El desfile veia el seu final, però no la festa, que s’allargaria fins ben entrada la matinada. L’any que ve, més. Els alumnes de 2on de Batxillerat, amb representació de distints pobles de la comarca, no van defraudar i ja tenen més prop el viatge a Palma de Mallorca.

Més informació: