Els experts confirmen que ‘La fi del món’ arribarà dissabte a Calaceit

comarquesnord.cat . Calaceit . dimarts, 18 de desembre de 2012 .
Etiquetes:

El pròxim dissabte dia 22 de desembre, Calaceit acollirà la jornada #En_moviment organitzada per totes les associacions de jóvens del territori amb la col•laboració de la Comarca del Matarranya. La cita pretén ser un punt de trobada dels jóvens de tots els pobles matarranyencs, que podran xalar amb diferents activitats com tallers de balls, tapes, maquillatge de terror, tallers de dj o reciclatge, pràctica del paint-ball, un campionat de guinyot, un espectacle de màgia o un sopar popular, entre altres actes.

Per primera vegada al Matarranya, totes les associacions de jóvens del territori s’han coordinat per a realitzar una activitat conjuntament. D’aquesta manera, membres de la Associació Jóvenes de Calaceite, Club de la Joventut de Massalió, Associació de Jóvens de Pena-roja, Associació Gente Joven/Gent Jove de Queretes i Interpenyes de Valderrobres, porten treballant des de ja fa un temps par a organitzar un esdeveniment en el que s’espera que participin joves de tots els pobles de la Comarca del Matarranya.

La idea de realitzar aquesta iniciativa va sorgir d’una reunió convocada pel Departament de Joventut de la Comarca del Matarranya en els diferents associacions de joves. “Tot va començar amb una reunió que vam tindre amb els joves per a veure si podien, o si volien fer un projecte conjuntament”, va explicar Nuria Gasulla, tècnica de joventut de la Comarca del Matarranya, que va afegir “després de parlar de possibles activitats, vam decidir fer una jornada d’activitats per a tots los jóvens del territori”. Un cop decidit el projecte, “entre tots vam parlar de quines activitats interessaven als joves de la zona i també quines podíem organitzar aquí”, va explicar Lorena Monreal, membre de la Associació “Jóvenes Calaceite”.

Finalment, la jornada que s’ha anomenat #En_moviment començarà a les 11 del matí al poliesportiu de Calaceit amb lo camp de paint-ball, lo campionat de guinyot i el taller de reciclatge. Posteriorment, a partir de les 12 del migdia es realitzarà un taller de tapes, un taller de maquillatge de terror i un photo-call en el que els participants es podran fer un retrat en diversos complements. Ja per la tarda les activitats continuaran a les quatre en un taller de grafits que donarà pas al taller de balls, a l’espectacle de màgia de Mark Samaniego i al taller de DJ’s. Després tots els participants tindran un sopar popular que servirà per a agafar forces per a gaudir de una nit de música i sorpreses.

Des de l’organització es convida a tots els joves del Matarranya a participar en tots los actes que són gratuïts, a excepció del sopar popular, i es va recordar que “hi ha molts d’actes que és molt difícil de programar per a un poble sol, i menys de forma gratuïta. Esperem que la gent s’animo i aprofiton esta oportunitat”.

Més informació: