Valderrobres i Teruel B, primers classificats

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dilluns 14 de gener de 2013 .
Etiquetes: , , ,

La jornada 16 de lliga ens ha deixat la classificació matemàtica de dos equips al Grup 4-1 de la Primera Regional. Són el Teruel i el Valderrobres. L’equip del Matarranya es va classificar després de traure el punt que necessita al camp del Valdealgorfa (1-1). Un punt més que suficient que va caler suar-lo però que fa que els del Matarranya juguin per primer any la Lliga d’Ascens. Les coses es van posar de cara per a l’equip entrenat per José Vicente Rebullida, ja que Borja va posar en avantatge el seu equip a la mitja hora de joc. Però el Valdealgorfa, en aquesta tendència creixent de les últimes setmanes, va sumar un punt gràcies al gol de Alberto quan encara quedaven 25 minuts de joc. Un empat que serveix als del Matarranya per assegurar-se la classificació, ja que el partit entre Cretense i Castellseràs serà la clau per a dibuixar els quatre equips que pugen.

Meritòria victòria del Calaceit, que va guanyar el Calanda (2-1) i obre una bretxa de 7 punts amb l’Alcorisa, qui va perdre contra Castellseràs (0-1). Els del Matarranya van sumar 3 punts desplegant un bon futbol a casa i consagrant-se com un equip candidat a guanyar la copa. Ja s’ha berenat al Calanda i al Teruel, i diumenge arriba el Cretense. Els de Calaceit es van posar en un resultat còmode cap al final del partit, gràcies al gol al minut 80 de Fermín. Álvaro ja va avançar els del Matarranya al minut 36, qui tornava després de perdre’s el partit contra el Pena-roja. El gol del Calanda al minut 89 va ser insuficient per a contrarestar el bon treball que fa el Calaceit a casa. Pel que fa Calanda, aquest encara necessita mínim un punt per a jugar l’ascens. Tindrà dos opcions. A casa contra el Teruel o a domicili contra el Valderrobres.

El Pena-roja, per la seua banda, que va caure de forma contundent (4-0) al Luis Milla de Teruel. Partit còmode per als de la capital, que van anar pel partit a base de marejar el rival amb molt de toc. El Pena-roja va eixir ben posat al camp, cobrint jugador a jugador i evitant la profunditat dels de Teruel. Però el Teruel era molt Teruel. El primer gol el va fer en el minut 22 (els visitants protestaven fora de joc del davanter) i el segon del partit va arribar al 37, una obra d’art. Els altres dos van arribar a inicis de la segona part (el tercer en claríssim fora de joc), i aquí es va acabar el partit. El Pena-roja, però, també va tindre les seues ocasions. La va tindre Pinillos al minut 60. I després, Víctor va fer un pal. Els del Matarranya, molestos amb les decisions arbitrals, que només va mirar cap a casa i va farcir el Pena-roja de targetes molt qüestionades.

I el Cretense que s’ha complicat les existències. Si va tancar el 2012 amb 31 punts i a només una victòria d’assegurar-se jugar la Lliga d’Ascens, després de disputar-se dos partits aquesta encara no ha arribat. Després de la derrota (2-4) contra Calanda, els d’Alfredo Fuster van viatjar a Torrecilla, al camp del cuer. Però anaven en cotonets, i la victòria es va resistir. Van marcar primers els del Matarranya. Ho van fer al minut 59. Però l’alegria va durar poc, perquè el Torrecilla va posar l’empat (1-1) només 5 minuts després. Un punt per al Cretense que sap a poc i que obliga als de Queretes a guanyar a sumar al camp del Calaceit, un derbi on els de casa intentaran demostrar el bon estat de gràcia que tenen els de la capital cultural del Matarranya a casa. La lliga regular es tanca amb un Cretense – Castellseràs on els visitants també s’ho juguen tot.