Massalió no pot amb Azuara i segueix sense puntuar durant 2013

comarquesnord.cat . Azuara . diumenge 20 de gener de 2013 .

Massalió va sumar diumenge la tercera derrota d’aquest 2013 i segueix sense puntuar des de l’entrada d’any. En la jornada 17 de caure al camp d’Azuara (3-0), equip que la passada temporada estava a Regional Preferent i que disputarà la Lliga d’Ascens per a recuperar la plaça que va perdre el 2012. Partit amb dos cares. El Massalió va eixir valent a la primera part, generant perill a dalt però sense encert. Els visitants van xutar fins a cinc vegades a porteria, però unes vegades el porter i altres la falta de punteria, van impedir que el Massalió s’avancés al marcador. A la segona part va canviar tot. Els de casa van portar el ritme del partit, van eixir amb una altra cara i en la primera jugada d’atac van fer el primer (1-0). Gol de Padilla al minut 47 després de que el davanter li guanyés les esquenes a la defensa visitant. Al minut 10 de la segona part va arribar el segon de l’Azuara, obra de Ciudad, i aquí es va acabar el partit. El Massalió ja no va reaccionar, i va lamentar les ocasions de perill que va generar durant la primera part. A Massalió li falta gol.

Segons va concretar Moisés Royo, entrenador del Massalió, “vam fer un partit bastant seriós. Vam arribar més vegades a porteria que ells, però si no aprofites les ocasions, al final ho pagues”. I així va passar. Royo va reconèixer que “vam arribar molt a porteria, vam xutar més vegades que ells”, però va faltar gol. Per contra, els gols del rival van arribar a la primera de canvi, tots ells a la segona part. “I el primer gol ja va fer molt de mal. A la següent jugada pràcticament ens van fer el segon gol, i aquí es va acabar el partit”. L’equip va acatxar el cap, i també va notar el desgast físic. “La superfície és d’herba natural, havia plogut molt i el camp estava molt pesat”, va defensar Royo. En quant al punt positiu, el desplaçament d’aficionats, ja que equip i afició van omplir un autobús de 55 persones.

Amb aquesta derrota, el Massalió es queda en 9ena i última posició del grup 4-2 amb 6 punts. Si la Federació manté el format de distribució de la temporada passada, Massalió jugaria amb els 5ens, 7ens i 9ens classificats. De moment, li tocaria amb Castellseràs, Alcorisa, Valdealgorfa, Híjar i Escatró.