Castellseràs i Calaceit seran els equips favorits i rivals més complicats per a la Copa

comarquesnord.cat . Calaceit . dimarts 5 de febrer de 2013 .
Etiquetes: , ,

A banda del calendari de la Lliga d’Ascens, la Federació Aragonesa de Futbol (FAF) ha donat a conèixer també el repartiment dels dos grups que disputaran la Copa Regional. Els pronòstics no anaven mal encarats, i finalment s’han repartit els equips en funció de com han quedat a la classificació. És a dir, com l’any passat. En un grup hi haurà els sis equips que han quedat en 5ena, 7ena i 9ena posició. I en l’altre, els cinc equips que han quedat en 6ena, 8ena i 10ena posició. Una agrupació que situa al Castellseràs com equip favorit per a la Copa, encara que caldrà seguir de molt a prop a Calaceit.

En el Grup Imparell trobem un Castellseràs com a favorit, encara que també tenim la sorpresa negativa que va protagonitzar la temporada passada, on ni tan sols va arribar a les semifinals de Copa. Els del Baix Aragó debutaran a la Copa contra Alcorisa, que és a la vegada un dels altres favorits per a disputar les semifinals. Per la seua banda, Pena-roja (que l’any passat va acabar entre els quatre primers) debutarà a casa contra Escatró. Al Grup Imparell tindrem també a Massalió, que debutarà a la copa a domicili contra el Nonasp, equip al que caldrà seguir també de molt a prop.

A l’altre costat, en el Grup Parell, trobem un Calaceit que parteix com un dels favorits per a arribar a les semifinals de copa, un favoritisme que compartirà amb Híjar, que la passada campanya va firmar una copa horrorosa. Precisament, el Calaceit debutarà el dia 17 de febrer contra Híjar a domicili, partit que pot començar a dibuixar esta copa. L’altre partit inaugural serà Valdealgorfa-Torrecilla, equips que ja es van trobar en l’última jornada de la primera fase. Valdealgorfa és un dels equips que pot donar guerra. L’altre equip del Grup Parell, el Samper de Calanda, descansarà en la primera jornada.

Més informació: | |