Massalió apallissa Pena-roja en el derbi de la copa entre equips del Matarranya (4-0)

comarquesnord.cat . Massalió . diumenge, 24 de febrer de 2013 .
Etiquetes: , ,

La temporada passada es va demostrar que la copa porta moltes sorpreses. Ho anunciava també el portaveu del Calaceit CF, David Insa, durant la crònica de la primera jornada. “No hi haurà cap partit fàcil i es produiran moltes sorpreses esta copa”. L’any passat, una de les sorpreses agradables la va donar Pena-roja, calant-se a les semifinals. Enguany, de moment, la cosa està complicada. Diumenge es van veure les mancances de l’equip de la serra, que va anar a Massalió per a viure un derbi matarranyenc. Derbi que es va emportar el millor equip i l’esquadra que li va posar més ganes al terreny de joc. El Massalió va estar molt ordenat al mig del camp i jugava amb molta rapidesa i al primer toc. Només va tindre problemes en els primers minuts, on Pena-roja va tindre les millors ocasions. Però la defensa dels locals van corregir bé i es van menjar el rival (4-0).

El primer gol va ser clau. Va arribar al minut 17, obra de José Carlos, després de resoldre el barullo a l’àrea menuda. El Massalió es va créixer, el Pena-roja es va desinflar, i això va conduir el partit cap a la golejada. El segon gol va arribar després d’un nou penal fallat pel Massalió, que en el rebuig va aprofitar Jose Mari (2-0). Així es va arribar al descans. Els visitants van canviar d’estratègia, reforçant el mig del camp i buscant a Iñaki a dalt. Però les coses no li van funcionar, i va ser el Massalió qui va tindre les millors ocasions i va posar els gols restants. José Carlos i Puyol van ser els autors. Eufòria per al Massalió, que firma així la victòria més important i contundent d’esta nova etapa. Que en vinguen moltes més, quan més prompte millor. La pròxima setmana jugarà a casa contra Alcorisa. Per la seua part, Pena-roja haurà d’espavilar si no vol perdre el tren de les semifinals. Només una victòria contra Castellseràs garanteix estes aspiracions.

La copa ens ha deixat altres partits, però també enfrontaments suspesos. Per exemple, ni Samper de Calanda ni Valdealgorfa van poder disputar l’enfrontament, partit que ve marcat per un equip local en hores baixes i amb el perill de retirar-se de la copa per la falta d’efectius. Tampoc es va jugar el partit que havien de disputar Alcorisa i Nonasp. El cap de setmana ens deixa dos resultats més. Per un costat, la important victòria de l’Escatró contra Castellseràs (2-1), que posa els del Baix Aragó líders i el Castellseràs cuers, sent el favorit per a guanyar la copa però sense haver sumat cap punt en el que va de copa. Per la seua part, el Torrecilla i l’Híjar es van repartir els punts (1-1). És el segon empat consecutiu del Torrecilla, mentre que Híjar no acaba d’aixecar el vol i confirma que no és un equip al que se li dóna bé la copa. Gràcies a este empat, el Calaceit és líder amb 3 punts jugant només un partit.