Un empat del Pena-roja, i res més. Calaceit i Massalió cauen a domicili

comarquesnord.cat . Samper . diumenge, 10 de març de 2013 .
Etiquetes: , ,

Si la jornada no ha sigut positiva per als equips del Matarranya que juguen l’Ascens, què dir dels que disputen la copa. De les tres esquadres de la comarca només una ha pogut sumar punts. I va ser l’equip que, ‘a priori’, tenia la papereta més difícil. El Pena-roja va traure un empat a Alcorisa (0-0) en un partit molt igualat i on els del Matarranya van dominar a la primera part i vam patir a la segona. Primer punt que trauen els de la serra esta copa i primer punt que sumen en la seua història del camp del Baix Aragó. Per la seua part, ni Calaceit ni Massalió van saber traure profit dels seus desplaçaments. Els de la capital cultural del Matarranya van caure per la mínima a Samper de Calanda (1-0) en el pitjor partit dels de Boira esta temporada. No va eixir res i els jugadors del Calaceit van estar desapareguts. Els de Moisés Royo, per la seua part, tampoc van fer un bon partit. Van caure al camp de l’Escatró (3-1) que sorprenentment és el nou líder del grup. El Massalió venia de fer bons partits, encara que només ha pogut sumar 3 punts. De cara a la pròxima jornada, tancarà primera volta contra Castellseràs.

. GRUP PARELL

Calaceit va fer el pitjor partit de la temporada contra un dels seus gats negres. Samper sempre ha donat guerra contra Calaceit quan jugava a casa. I esta temporada s’ha repetit la mateixa història. David Insa, portaveu i membre de la junta directiva del Calaceit, va dir que “pareix que el Samper sigui la nostra bèstia negra. No hi ha manera de guanyar-los”. A la primera part “vam jugar contra l’aire. I als nostres jugadors se’ls diu unes coses i no fan cas. Ha estat el pitjor partit de la temporada, de tros”. Insa va criticar els jugadors. “La intensitat va baixar a zero. No es posava el peu. No sé si es pensava que el partit el guanyarien abans de jugar-lo, però va ser un partit horrorós de tots”. Amb esta derrota, el Calaceit es manté líder amb 6 punts, però Híjar només està a un punt. De cara a la pròxima jornada, Calaceit jugarà contra Valdealgorfa.

1. CALACEIT 6 punts (-1)
2. Híjar 5 punts
3. Samper 3 punts (-2)
4. Valdealgorfa 2 punts (-2)
5. Torrecilla 2 punts (-1)

. GRUP IMPARELL

Massalió tampoc va fer precisament el seu millor partit de la temporada. Va caure amb Escatró (3-1) en un partit que tot i avançar-se en el marcador no van saber reconduir. L’entrenador del Massalió, Moisés Royo, va explicar que “en una contra se’ns va posar el partit molt de cara. A la contra donàvem molta guerra, però no vam poder concretar un altre gol”. Escatró va empatar abans del descans, tenia ocasions clares de gol, però tampoc tancava el resultat. Va ser a la segona part quan l’Escatró va matar el partit. Va ser al minut 64. A partir d’aquí, els locals van parar molt el partit, Massalió en va tindre alguna. El tercer gol va arribar al descompte. Amb la derrota, el Massalió baixa fins la 5ena posició. De cara a la pròxima jornada, els del Baix Matarranya disputarà partit a casa contra el Castellseràs.

Pena-roja, per la seua part, va esgarrapar el primer punt d’esta copa en el desplaçament a Alcorisa (0-0). Va ser un partit equilibrat però amb poques ocasions, on destaca una superfície d’herba artificial que no acostuma a ser còmode per als del Matarranya. José de Laris, primer entrenador del Pena-roja, va destacar que “es va demostrar que podem jugar molt millor del que hem fet estes últimes jornades”. Laris va remarcar la primera part del seu equip. “Veníem molt tocats per la neu, perquè no hem pogut entrenar. La primera part va ser nostra. Però a partir del minut 25 de la segona part, Alcorisa va ser molt millor el rival”. La llàstima va ser que els del Matarranya no van aprofitar cap de les tres ocasions que van tindre a la primera part. Els últims 10 minuts, el porter visitant va ser clau. Primer punt del Pena-roja a la copa que viatja diumenge a Nonasp.