Pena-roja i Massalió empaten en un partit (1-1) que als dos els sap a poc

comarquesnord.cat . Pena-roja . diumenge, 7 d'abril de 2013 .
Etiquetes: , ,

El Pena-roja i el Massalió van protagonitzar este diumenge l’últim derbi de la copa que viurem esta temporada. Partit equilibrat que va acabar en taules (1-1), però que als dos equips els va saber a poc. En línies generals, Massalió va generar més de perill, i el porter local va ser clau perquè el resultat acabés en empat. Pena-roja va eixir dormit, i això ho va aprofitar el Massalió, que durant els 10 primers minuts va portar el domini del partit. Poc a poc, Pena-roja va despertar i va començar a trenar jugades. El mig del camp del Pena-roja només era parat a base de faltes, i José Carlos i José Mari portaven el perill de l’equip visitant. La primera part va acabar sense gols, encara que hi va haver ocasions a les dos porteries. Clares per a tots dos. A més, Pena-roja va protestar dos penals a l’àrea rival. Segons els locals, el segon era clar. L’àrbitre no ho va considerar així, i va sancionar amb targeta groga el davanter del Pena-roja per simular la falta. A la segona part van arribar les ocasions més clares. I els locals van sucar primer. Va ser gràcies a Torné, que va fer el gol en una jugada a pilota parada. L’alegria local va durar poc, encara que va tindre alguna ocasió abans de l’empat (1-1). Errada defensiva del Pena-roja que acaba en golàs de José Carlos, per tot l’escaire. L’empat no va satisfer cap equip, i a falta de 20 minuts es va trencar el partit. Va ser llavors quan Massalió va tenir les ocasions més clares, sobretot quan Pena-roja es va bolcar en atac. Pena-roja va tindre les seues. Però el resultat no es va moure. Empat insuficient per als dos equips, ja que el Massalió veu com és impossible jugar les semifinals i el Pena-roja hauria d’obrar un miracle perquè això fos possible.

José de Laris, primer entrenador local, va apuntar que “l’empat no ens val. La veritat és que tots dos vam poder guanyar, però no va poder ser. Natros volíem fer un gol prompte, i la mala sort va ser que molt ràpid ens van empatar. Si no, el partit hagués estat molt diferent. Igual que si l’àrbitre hagués xiulat un penal clar a la primera part. Amb l’empat, la moral va baixar, i va ser complicat continuar, tot i que al final vam tirar cap a dalt per a intentar guanyar. Ara ja quasi no tenim opcions de classificar-nos. Per això toca xalar i jugar el millor possible”. Per la seua part, l’entrenador del Massalió, Moisés Royo, va remarcar que “vam tindre més ocasions, tot i que ells van estar molt ben posats al camp. Llàstima que no aconseguírem fer gols perquè penso que ens mereixíem alguna cosa més. La primera part va començar amb algunes ocasions nostres. Després, el joc va ser molt al mig del camp. A la segona part van marcar però vam reaccionar molt ràpid. Si no, hagués estat difícil empatar. En estos partits que ens queden s’intentarà provar variants en l’equip, i també veure com funcionen els jugadors en altres posicions, ja de cara a preparar la pròxima temporada”.

Amb este empat, el Pena-roja es queda amb 5 punts, a 7 punts de les posicions de jugar les semifinals. El Pena-roja té un partit menys. Per la seua part, Massalió es queda amb 4 punts a falta de tres jornades, sent completament impossible jugar les semifinals.