Pena-roja firma un empat (3-3) en un dels partits més bonics d’esta temporada a Les Planes

comarquesnord.cat . Pena-roja . dimarts, 23 d'abril de 2013 .
Etiquetes: ,

Coincidint amb el Dia de Sant Jordi, el Pena-roja va disputar dimarts el partit suspès de la jornada 3 que l’enfrontava contra el Castellseràs. L’ambient de Les Planes no podia ser millor. El camp municipal de Pena-roja es va omplir, i va viure un dels partits més bonics d’esta temporada. Pena-roja i Castellseràs es van repartir els punts (3-3) després de disputar un partit intens des del primer minut. Pena-roja va fer un gran partit i va merèixer més. Però Castellseràs va ser molt efectiu i va crear molt de perill en jugades d’estratègia. El primer en sucar va ser Pena-roja. Borrás va estrenar el marcador en la primera jugada de perill. Va ser al minut 2, a pilota parada. Les coses començaven bé per als de la serra, que van veure com feien un altre gol d’estratègia només cinc minuts després. Però l’àrbitre va invalidar la jugada. Castellseràs va empatar al minut 21 de pilota parada, i només dos minuts després li donava la volta al marcador gràcies al gol d’Andreu. Tres gols en vint minuts demostraven la intensitat del partit. Sobretot de la primera part. I és que al minut 39 Borrás va firmar el gol més bonic del partit després d’una gran contra trenada pel Pena-roja. Encara així, Castellseràs va marxar al descans amb avantatge (2-3) gràcies a Pellicer.

Encara quedaven 45 minuts, i el Pena-roja tenia temps per a donar-li la volta al resultat. L’empat no va arribar fins al minut 77, obra del Flare. Fins llavors, els de Laris i Viña van tindre les seues. Per contra, al Castellseràs ja li anava bé el resultat, perquè de forma matemàtica el classificava per a les semifinals de la Copa. Així, Castellseràs només va buscar les contres, mentre que Pena-roja no va perdre les esperances. Jugava bé per baix i buscava la conducció al mig del camp. I l’equip del Matarranya va morir matant i va aconseguir el punt en una pilota parada. Els de la serra van buscar el quart, mentre que el Castellseràs perdia temps en cada pilota que eixia del camp. Els visitants veien com a bo el resultat, mentre que el Pena-roja va marxar de Les Planes amb només 1 punt i en volia més. Gran partit dels del Matarranya, que estan donant una bona imatge a casa en estos últims partits de la temporada. Pena-roja tanca la temporada diumenge al seu camp contra el Nonasp. Els del Baix Matarranya s’hi juguen molt. Els de Pena-roja, l’orgull.