Morella es promociona a la Mostra de la Taula del Sénia

comarquesnord.cat . Santa Bàrbara . diumenge, 12 de maig de 2013 .
Etiquetes:

Morella torna al sud de la província de Tarragona per promocionar els seus productes i les seves noves iniciatives turístiques. En la jornada d’avui participa a la X Mostra de la Taula del Sénia i continua amb la promoció de proximitat i directa en una de les zones de les que rep un gran nombre de visitants.

La localitat ha tornat a apostar per la promoció de dos de les seves iniciatives més noves i que encaixen amb els gustos del públic del sud de Tarragona que visita la localitat. D’aquesta manera, els productes gastronòmics i la nova marca de qualitat “Productes de Morella” i el projecte de BTT “Morella singletracks”, són la principal oferta de l’estand. La regidora de turisme, Maria Rallo, afirma que “la gastronomia i el turisme de natura són dos reclams turístics molt importants, que poden atraure molts importants de les Terres de l’Ebre i el territori del Sénia”. A més, afegeix que “les comarques del sud de Catalunya i del nord de Castelló estan pròximes a Morella i, d’aquesta zona vam rebre un gran nombre de visitants”.

Pel que fa a l’oferta turística que presenta Morella, destaca “Productes Morella”, que naix de la unió entre tres empreses privades i l’ajuntament. L’objectiu de la mateixa és potenciar els productes que s’elaboren a la localitat i donar-los un valor afegit. Les empreses que hi participen són la mixta Carns de Morella, per la qual s’ha construït un escorxador i una sala d’especejament, Proports, dedicada a l’elaboració de croquetes morellanes, patés o conserves, i la Formatgeria el Pastor, referent en l’elaboració de aquest producte i que ha aconseguit nombrosos premis a nivell internacional. Un altre aspecte important en la promoció de l’estand és el projecte Morella singletracks, recentment presentat. Mitjançant aquest, es pretén oferir un servei integrat per als amants del BTT, amb la possibilitat de reservar rutes de diversos dies o sortides d’una única jornada. A més, l’agenda de la localitat, més turisme de natura o els atractius culturals i patrimonials també tenen una important demanda a la Mostra.

Cal recordar que la Mancomunitat de la Taula del Sénia està formada per 27 municipis de tres comunitats autònomes que es distribueixen properes a la conca d’aquest riu.

Més informació: