Calaceit guanya Castellseràs (2-1) però es queda a les portes de la final

comarquesnord.cat . Calaceit . diumenge, 19 de maig de 2013 .
Etiquetes: , ,

No va poder ser. Tot i guanyar al Castellseràs (2-1) al partit de tornada, el Calaceit s’ha quedat a les portes de disputar la final de la Copa. D’ocasions en va tindre per a passar. Però la falta de concentració dels primers minuts, marcada pels nervis però sobretot per la ressaca de Santa Anna, va jugar en contra dels de casa. Castellseràs va marcar molt prompte, gràcies al gol de Lop al minut 8. Les coses se li posaven molt de cara als del Baix Aragó, que amb els dos gols de l’anada el Calaceit havia de fer 4 gols per a passar. I amb este resultat va acabar la primera part. Calaceit arribava amb perill a la porteria rival en el partit de tornada defensada per Carbó. De fet Castellseràs va notar l’absència del seu 1 titular, i el seu substitut no va estar encertat al primer gol. Això no trau mèrits a Timoneda, que va posar l’empat al minut 3 de la segona part. El Calaceit s’ho creia, les ocasions arribaven i la remuntada era possible. Però va faltar l’última empenta. El segon gol va arribar molt tard, pràcticament al descompte, obra de Gimeno al minut 89. Si este hagués arribat més prompte, la història hagués pogut ser diferent.

David Insa, portaveu i membre de la Junta Directiva del Calaceit, va reconèixer que “la victòria és agredolça perquè no va servir de res. Ens van marcar molt prompte. I si no ens hagueren marcat tan prompte, el partit s’hagués viscut d’una altra manera”. Amb el gol en contra, va costar reaccionar. “Al camp hi havia molta gent. I no sé si volien fer un bon paper o què, però van estar molt nerviosos”. La segona part va canviar. Es va fer una segona part, “i l’afició estava contenta per la imatge que va donar l’equip. No només al partit, sinó tota la temporada”. Insa també va fer un bon balanç de la temporada, que pot ser “no va començar del tot bé. Es va notar a inicis de temporada que alguns jugadors no estaven, però amb les incorporacions això es va notar. I una vegada tots, l’equip ha anat sol. La valoració, contents. Sempre que sumes, contents. És un pas més. A veure què passa la pròxima temporada”.

A l’altra semifinal, Alcorisa va tornar a guanyar Híjar i els del Baix Aragó seran l’altre finalista de la Copa 2013. Alcorisa va ampliar la diferència de gols de la semifinal (3-1) encara que li va costar més del previst. Els locals es van avançar al marcador ben prompte, al minut 11, obra de Miralles. Però Híjar va posar l’empat al fil del descans. Això estretia les diferències, perquè un gol de Híjar li donava la classificació. Els nervis apareixien al terreny de joc, i Alcorisa es va quedar en un home menys per doble groga de Villa. En inferioritat numèrica, Alcorisa va traure la victòria. Vasile va fer el (2-1) al minut 77 de partit, i Iván va fer el tercer a l’últim minut de partit. La final serà entre el Castellseràs i Alcorisa, amb el partit d’anada previst a Castellseràs perquè ha guanyat en una diferència de gols inferior.