Festa del futbol base a Valderrobres on participen Els Ports, Gandesa, Andorra, Calanda i els amfitrions

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . diumenge, 2 de juny de 2013 .
Etiquetes:

Les instal·lacions esportives de Valderrobres van acollir este cap de setmana un torneig de futbol base en categories aleví i infantil on van participar equips d’Andorra, Calanda, Gandesa, Els Ports i l’escola amfitriona. Va ser una festa del futbol que va servir per a posar punt i final a la temporada 2012/13 i que es va repartir en dos dies. El dissabte, el camp de futbol de Sant Roc va aplegar un triangular que van protagonitzar els alevins de Valderrobres, Els Ports i Andorra, amb victòria dels del Baix Aragó. Diumenge van jugar els infantils de Valderrobres, Els Ports, Gandesa i Calanda en una eliminatòria que van guanyar els de casa.

Manuel Bel, coordinador de l’Escola de Futbol Base de Valderrobres, va concretar que el torneig va ser positiu. “L’afluència de públic va ser molt gran i des de l’escola estem encantats de poder fer este torneig”. Por el divendres pel vent. Però dissabte es va obrir, “a les dotze vam acabar en una temperatura boníssima i el diumenge va ser un dia fantàstic”. Andorra va guanyar a la categoria aleví i Valderrobres ho va fer en categoria infantil. Tot i això, “la classificació és el de menys. Els partits van estar molt igualats i tots van desplegar un bon futbol”.

Alevins van fer un triangular, mentre infantils van fer sistema d’eliminatòries. L’equip amfitrió va guanyar a Els Ports a semifinals, i Calanda va guanyar a Gandesa. La final va ser per al Valderrobres, mentre que la tercera posició va ser per Els Ports en guanyar Gandesa. Manuel Bel va reconèixer que “guanyar és un al·licient”, però va recalcar la igualtat que es va viure en molts partits. “Alguns partits se van resoldre als penals, i en el futbol base el més important és la convivència, que coneguen xiquets d’altres pobles i que vegen formes diferents de jugar a futbol”.

Els participants al torneig de futbol base van estar encantats de la festa que es va viure a Valderrobres. Hi van participar equips que juguen a la lliga de Terol, altres que ho fan a Castelló i altres, com el Valderrobres, que de forma oficial competeixen a les Terres de l’Ebre. Per tant, equips que de normal no es troben entre ells damunt del camp. Des de l’organització van destacar que s’esperen repetir experiències d’estes característiques de cara als pròxims anys.

Més informació: