L’aleví de Valderrobres cau a l’ascens contra el Bítem però firma una gran temporada

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dimecres, 5 de juny de 2013 .

Els alevins de l’Escola de Futbol Base de Valderrobres s’han quedat a les portes de pujar a la Segona Divisió. Després d’acabar la lliga regular en tercera posició, l’equip va jugar la promoció d’ascens contra el Bítem, una eliminatòria en la que es van viure dos partits molt igualats. Finalment, l’equip de l’Ebre és l’equip que pujarà de categoria, en guanyar a casa per (4-2) i a domicili per (3-4). Tot i això, els alevins de Valderrobres tanquen la temporada amb el cap ben alt, ja que han acabat en tercera posició, firmant 75 punts, i a només 1 punt del segon classificat, l’Ametlla de Mar.

Manuel Bel, coordinador de l’Escola de Futbol Base de Valderrobres va reconèixer que “no ha pogut ser. Al primer partit havíem perdut (4-2), i havíem de remuntar”. Durant el partit de tornada, l’equip de Valderrobres va arribar al descans en un 2-1. El partit tenia “bona pinta. Però un 3er quart molt roin, on mos van fer tres gols, va polvoritzar les nostres opcions”. Bel va traure pit per l’equip, i va subratllar que “mos hem de quedar en les coses positives. Els xiquets han afrontat una eliminatòria molt emocionant i hem tingut molta gent al camp”.

Tant al partit jugat a Bítem com al partit disputat a la capital del Matarranya, s’ha vist una eliminatòria molt emocionant. Manuel Bel va recordar que “Bítem és un equip complicat. Similar al nostre. Té dos jugadors grans per a l’edat que tenen i que xutaven molt fort. Però el nostre equip va donar la cara els dos partits, i crec que va desplegar millor futbol que ells. Encara que al futbol, si no vol entrar la pilota, no sumes”. El coordinador de l’Escola de Futbol Base de Valderrobres va donar l’enhorabona a l’equip guanyador, i va felicitar als jugadors del Matarranya per l’any que han fet.

I és que els alevins de Valderrobres han tancat la lliga regular en 3era posició. L’equip ha sumat 75 punts de 90 possibles, i ha quedat a només 1 punt de l’Ametlla de Mar, que ha firmat la segona posició. El líder ha estat l’indiscutible Santa Bàrbara, que ha tancat l’any guanyant tots els partits i sumant 90 punts. El Valderrobres, per la seua part, ha guanyat 24 partits, n’ha empatat 3 i només n’ha perdut 3. Precisament, ha caigut contra Santa Bàrbara els dos partits i contra l’Ametlla a domicili. En estos 30 partits, l’aleví de Valderrobres ha fet 166 gols a favor. La victòria més ampla, 15-1 contra Móra la Nova.