Els lladres roben 3000 euros en cable de coure d’un magatzem d’Electra del Maestrazgo

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 6 d'agost de 2013 .
Etiquetes:

La roda dels robatoris a l’interior ha arribat aquesta setmana a Morella. Un magatzem d’Electra del Maestrago SA, situat a poc més de 700 metres de l’entrada al casc urbà pel portal de Sant Mateu, ha estat el gran damnificat amb dos robatoris en dues nits. També van assaltar una caseta propera de la qual es van portar eines amb un modus operandi similar. En un d’ells, el primer dels successos, els lladres van sostreure 3.000 euros en cable de coure del magatzem de la companyia elèctrica.

Es dóna la circumstància que no és habitual aquest tipus de furts a la zona. Segons apunten des de l’empresa, els robatoris es van produir la nit del diumenge al dilluns i l’últim la matinada del dilluns al dimarts. No obstant això, s’investiga la possibilitat que el primer dels assalts s’efectués durant la nit de divendres o dissabte. Operaris de l’Electra van ser els primers a descobrir el matí del dilluns que els havien robat en el seu magatzem. Es van trobar diversos forats en el reixat que delimita el seu magatzem i van calcular el valor del que els havien furtat en cable de coure. Van arreglar els forats i la seva sorpresa ha arribat el matí del dimarts, quan han descobert dos nous forats i que els havien forçat una de les finestres del magatzem. Malgrat això, segons apuntaven “no hem trobat res en falta en aquesta ocasió”. A més, assenyalaven que els lladres van obviar que encara tenien peces de coure i les van deixar tal com estaven. E

l magatzem es troba en un espai que es coneix com el de l’antiga Cooperativa que abans de la construcció del Polígon Industrial Les Casetes tenia major activitat. Des d’aquest punt s’albira la silueta de Morella per la proximitat amb l’entrada a la ciutat. El més curiós es troba en la reincidència dels lladres en assaltar dues vegades i amb poca separació en el temps el mateix punt. 
D’altra banda, els lladres també han accedit a una finca propera. El valor del robat en aquest cas no és molt elevat i es tracta d’una sèrie d’eines de camp.

La Guàrdia Civil del Quarter de Morella s’ha posat a la feina amb la investigació que ja es va iniciar amb el primer dels robatoris, el més important amb els 3.000 euros del cable de coure, sumant-se el succés de la matinada de dilluns a dimarts. Els Ports continua vivint episodis de robatoris de l’interior, sent els últims més importants els registrats a Ares del Maestrat i Forcall i ara aquests de la capital de la comarca.

Més informació: