La música torna a Morella amb el III Cicle Morella Sonora

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 23 d'agost de 2013 .
Etiquetes: ,

La música torna avui a Morella amb la primera de les actuacions del III Cicle Morella Sonora. Aquest certamen, organitzat per Elena Aguilar i Francesco Mannis, s’ha consolidat i ja és un fixe en el calendari estival i hivernal de la localitat. En aquesta ocasió, compta amb la principal novetat que els dos concerts es realitzaran en llocs emblemàtics de la localitat, com són el Portal dels Estudis i el Convent de Sant Francesc.

Aquest divendres ha tingut lloc el concert Lingo Jazz, a càrrec de Jordi Fabregat (piano), Enric Agut (baix) i Ferran Broch (veu) al costat d’un dels principals accessos de la localitat, sota un arc de pedra, al costat de la muralla. Es tracta d’un espai que es va alliberar fa uns anys, amb l’ensorrament d’unes vivendes. Mentre que diumenge tindrà lloc l’actuació de percussions i electrònica de David Moliner, al Convent de Sant Francesc. Precisament, aquest concert acompanyarà l’acte que se celebrarà a la Sala Capitular d’aquest enclavament, per commemorar els 50 anys de la seva restauració. Els organitzadors del Morella Sonora ja estan preparant més actuacions per als mesos hivernals, de manera que tornaran a dividir el cicle, celebrant-se dues vegades l’any.

. La cultura, protagonista en aquesta jornada

A més del concert que obrirà el III cicle Morella Sonora, en la jornada d’avui estan programades dues actuacions teatrals. Al matí, el protagonisme ha estat per als xiquets del col?legi Mare de Déu de Vallivana, que han representat l’obra “La Cenicienta”. Aquesta actuació ja va tenir lloc al final del curs escolar, sent un autèntic èxit. En aquesta jornada, han tornat a omplir el Teatre Municipal. A la nit, el torn serà per a la comèdia “Amnèsia, The best Reality Show”, del grup de teatre Lletraferits & Comediants.

Més informació: |