Valderrobres acollirà el III Torneig de Futbol Femení-7 el pròxim 14 de setembre

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . divendres, 30 d'agost de 2013 .

El Torneig de Futbol Femení-7 de Vall-de-roures tindrà una tercera edició. El camp de futbol de la capital del Matarranya acollirà el pròxim dissabte 14 de setembre una nova edició d’este campionat, on s’espere la participació i inscripció d’equips arribats de la província de Terol, de les Terres de l’Ebre i també de representació del Matarranya. De fet, Rocío Zapater, de l’organització, va concretar que “hem anat sondejant. La gent et pregunte pel campionat. Els equips que han vingut altres anys s’ho han passat molt bé i això és una publicitat molt bona. Quants més equips estiguem, millor ens ho passarem”.

El III Torneig de Futbol Femení-7 inclourà algunes novetats. “El plantejament i la idea que portem és que si al final s’inscriuen els equips que hi ha previst, farem una part més professional amb equips que s’hi dediquen i competeixen, i un segon torneig d’equips que no juguen tan a sovint”, va apuntar Zapater. D’esta forma, “els equips troben rivals pareguts i així tenim grups que estan més equilibrats”. Per això, i si hi ha suficients equips, es faran dos o inclús tres grups, preparant-se premis per a les diverses categories que competiran.

Zapater va reconèixer que els equips que han participat altres anys “han quedat bastant contents de com ho organitzem i tenen ganes d’acudir aquí, a la capital del Matarranya. Els equips que han vingut de Teruel i d’altres llocs, ens han preguntat si enguany es farà i ara volem donar un impuls per a equips del territori”. Una vegada atrets equips que competeixen a nivell professional, l’objectiu de l’organització és reclutar també equips del territori. Valderrobres ha fet equip en els dos anteriors tornejos, i ara s’intentaran fer equips a Horta de Sant Joan, Queretes i Calaceit.

. Arribar als dotze equips

Fer créixer i consolidar el Torneig de Futbol Femení-7 és un dels grans reptes que s’ha fixat enguany l’organització. Zapater va recalcar que si “aconseguírem 10 o 12 equips, podríem estar molt contents, encara que no descartem que en pot haver algun més”. La pròpia Rocío Zapater va recordar que “quants més equips tinguem, millor. Poc a poc s’està revaloritzant el futbol femení. Lluitem per ell i cal potenciar-lo”. Els equips que vulguen més informació es poden posar en contacte en el Valderrobres CF a través del roczaga@hotmail.com