Massalió estrene la lliga amb mal peu i cau de manera contundent contra el Teruel (0-5)

comarquesnord.cat . Massalió . diumenge, 1 de setembre de 2013 .

No ha començat en bon peu la temporada Massalió. També és cert que l’escenari no el tenia gens fàcil, ja que els del Matarranya obrien temporada a casa contra el Teruel, un equip que sempre està obligat a quedar entre els primers i a ser favorit per a pujar de categoria. Però el partit no va anar gens bé. Massalió afrontava el partit amb algunes baixes i conscient de que el partit seria dur i complicat. L’equip va eixir ben posat al camp i inclús va tindre alguna que altra ocasió per a marcar. Però al futbol, encara més als partits exigents, no es pot perdonar. Teruel va fer el seu partit. Va eixir a guanyar, i quan va dir anem, va anar. El primer gol va arribar de penal. Corria el minut 25. El gol de la sentència va arribar també a la primera part. A partir d’eixe moment, els jugadors del Massalió pràcticament van acatxar els braços. Amb el tercer, ja a la segona part, van començar a arribar els canvis. I amb els canvis, l’estructura de l’equip es va desfer i les línies es van desdibuixar. Això ho va aprofitar encara més l’equip visitant, primer líder de la I Regional, en ampliar el marcador. De cara a la pròxima setmana, Massalió anirà a Híjar, un equip que sobretot a casa sap donar molta guerra.

Moisés Royo, entrenador del Massalió, va apuntar que “ens vam trobar un equip que ha d’estar entre els quatre o cinc primers”. I ho va demostrar, desplegant el futbol que va desplegar. “El primer gol d’ells va arribar al minut 25 de partit. Els va costar”. Fins llavors “no havien tingut oportunitats clares. Vam fer penal”. A partir del segon gol, el partit “se’ns va anar de les mans”, va reconèixer Moi. I a partir del tercer gol “vam començar a fer canvis, i això va desfer una mica l’estructura de l’equip”. L’entrenador del Massalió va recordar que “tenim algun lesionat i estem una mica pendents de noves incorporacions. S’ha anat com s’ha pogut perquè tens quatre o cinc baixes. És el primer partit. I a damunt, contra un rival fort, un rival que jo considero que no és de la nostra lliga”. Massalió va anar al partit amb 16 jugadors, però no en va poder descartar a cap. Com a novetats a l’onze titular tenim a Jorge, que es va posar els guants i va defensar la porteria del Massalió. Esta pretemporada, ja li va tocar fer-ho contra el Valderrobres en partit amistós.

De cara a la pròxima jornada, el Massalió viatjarà al camp de l’Híjar, rival que sempre done guerra, sobretot al seu estadi. Híjar ha començat la temporada amb un empat al camp del Torrecilla.