Els alevins guanyen a Ascó (5-4) i els cadets cauen contra La Cava (3-4) en l’últim minut

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dissabte, 5 d'octubre de 2013 .

Les instal·lacions esportives de Sant Roc de Vall-de-roures van aplegar este dissabte, 5 d’octubre, els partits corresponents a la jornada inaugural d’una nova temporada de lliga de les Terres de l’Ebre. Cara i creu per a les categories de l’Escola de Futbol Base de Valderrobres que debutaven este cap de setmana. La cara la va protagonitzar l’equip de ‘Aleví-7’, que va guanyar per la mínima a Ascó en un partit molt dinàmic i que va tindre constants ocasions a les dos porteries (5-4). Va ser un ‘teua-meua’ que finalment es van emportar els de casa, gràcies a un xut de falta de Martí. El ’10’ del Valderrobres va fer 4 dels 5 gols de l’equip. L’altre el va fer Ber. Bon inici del Valderrobres, que amb esta victòria es situe 7è. La pròxima jornada, l’equip Aleví-7 de Valderrobres va a Camarles en el primer desplaçament de la temporada. El partit serà diumenge.

La creu de la jornada la va protagonitzar l’equip ‘Cadet’, que va perdre per la mínima i a l’últim minut contra La Cava (3-4). Tot i això, resultat molt digne del Valderrobres, que fa equip de nova creació i que davant es va trobar un rival que l’any passat va quedar 3er. Un partit que a la primera part va acabar amb victòria per la mínima dels de casa gràcies al gol de Borja, i que acabaria firmant els tres gols del Valderrobres. La segona part va estar molt oberta i La Cava li va donar la volta al resultat (1-2). L’equip del Matarranya es va reposar i li va saber donar la volta una altra vegada al marcador quan encara quedaven 17 minuts (3-2). Però el futbol és així. La Cava va fer l’empat al minut 69 de partit i el gol de la victòria va arribar al minut 80, al mateix descompte. La pròxima setmana, els cadets aniran al camp d’Amposta.

Per la seua part, l’equip ‘Infantil’ va protagonitzar dissabte per la tarde un partit amistós contra Gandesa que finalment es va emportar l’equip del Matarranya per la mínima (3-2). El debut oficial en la lliga serà el pròxim dissabte, també al camp de l’Amposta.