Calaceit s’agrade i golege el Castellseràs (4-1)

comarquesnord.cat . Calaceit . diumenge, 3 de novembre de 2013 .
Etiquetes:

Calaceit va sumar el cap de setmana la tercera victòria de la temporada en guanyar el Castellseràs en un gran partit (4-1). Els del Matarranya van plantejar un partit molt seriós contra l’equip del Baix Aragó, i tot i l’ample resultat, el partit va estar molt més lluitat. Calaceit va estar molt encertat de cara a porteria i va plantejar una gran defensa, evitant les faltes prop de l’àrea i les jugades d’estratègia del rival. El Calaceit va arribar al descans en un marcador favorable (2-0) gràcies als gols d’Ariño en pròpia porteria i Álvaro. De fet, el jove d’Arenys de Lledó va ser un dels grans protagonistes del partit, fent dos dels quatre gols locals. Abdesslam va fer el tercer del Calaceit en el minut 65, mentre que Álvaro va firmar el quart quan encara quedaven 15 minuts. El camp va ser una autèntica festa i l’afició va veure un Calaceit fent un gran paper davant un rival que està cridat a fer una bona temporada i que s’ha reforçat estes últimes jornades. Antonio Pedro va fer l’únic gol visitant. Este va arribar a l’últim minut de partit, quan la victòria per als de casa estava assegurada.

David Insa, aficionat, soci i seguidor del Calaceit, va explicar que “Castellseràs no va estar gens mal. No és un equip per a estar on està, sinó que el vaig veure molt fort. Però natres vam estar en la línia dels partits que fem a casa. Va ser un partit molt treballat, en ocasions a les dos porteries. El resultat és una mica enganyós, perquè no va ser d’anar còmode. Va ser molt treballat”. Insa va recordar que el rival “va molt bé a pilota parada. És un equip que done molta guerra. Però tenim la lliçó apresa. Van molt bé de cap i la posen on volen. Per això vam evitar fer faltes dins del nostre camp, sempre lluny de l’àrea. Ho vam complir. Per això no van poder fer res”. Insa va defensar el gran paper que va fer el Calaceit. “En atac vam estar molt bé. Vam materialitzar les ocasions que vam tindre. Álvaro va estar molt bé. I l’afició estem molt contents del treball que s’està fent i de l’esforç que ha fet l’equip després de disputar dos partits en dos dies”. De cara a la pròxima jornada “tenim un paper difícil al camp del Calanda”.

Amb esta victòria, el Calaceit es manté en la 11ena posició amb 12 punts, ampliant la distància entre perseguidors com Híjar. La pròxima setmana tindrà una difícil papereta contra el Calanda, un dels equips més complicats d’esta categoria.

Més informació: