Antenes Informatives i Joves Dinamitzadors enceten una campanya per portar la il·lusió a totes les cases

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . divendres, 15 de novembre de 2013 .
Etiquetes: ,

Les Antenes Informatives i els Jóvens Dinamitzadors Rurals, en col·laboració amb el Departament de Joventut de la Comarca del Matarranya, han posat en marxa una campanya de recollida de joguets que té com a principal objectiu que les famílies més necessitades del territori també puguen gaudir de la il·lusió del Nadal. Els interessats en participar en la campanya poden deixar els joguets als ajuntaments dels seus pobles fins al dia 13 de desembre o a la seu comarcal fins al 20 de desembre.

L’èxit de la iniciativa que es va fer el passat 2012 ha fet que les Antenes Informatives i els Jóvens Dinamitzadors Rurals del Matarranya hagin posat en marxa una nova campanya de recollida de joguets. “La idea va sorgir de les antenes i dels jóvens dinamitzadors. Des de la Comarca, com sempre, els estem donant suport i ajudant en el que fagi falta”, va explicar Arturo Queral, del Departament de Joventut de la Comarca del Matarranya.

De la mateixa manera que en altres projectes similars, els organitzadors tenen com a principal objectiu que les famílies més necessitades del territori matarranyenc puguen viure la il·lusió que aporten els regals de Nadal. “La idea és que els xiquets de les famílies que estan passant dificultats econòmiques també puguen gaudir del Nadal”, va afirmar Queral, qui va voler recalcar que “com a novetat, enguany tots els joguets recollits es repartiran entre famílies que viuen als nostres pobles”. Respecte a qui seran els receptors dels joguets, “seran els Serveis Socials els que s’encarregaran de repartir els joguets entre aquells que, segons les seues dades, ho necessiten més”.

L’organització també va voler assenyalar que els joguets que s’entreguen han d’estar en bones condiciones, no els han de faltar peces o tindré parts trencades. “Els joguets poden ser nous o de segona mà, però han d’estar en bon estat. El que no volem és que siguen joguets que estiguen per a tirar, sinó que siguen joguets que les famílies tenen repetits, que estan cansat d’ells o que per la qüestió que sigui ja no es fan servir”, va defensar Queral.

Els interessats en participar en esta iniciativa poden entregar joguets als seus respectius ajuntaments fins al dia 13 de desembre o a la seu de la Comarca del Matarranya fins al dia 20 del mateix mes. Segons els responsables de la campanya, estes dates s’han acordat per a poder posteriorment netejar, revisar i empaquetar tots els joguets abans de fer l’entrega a les famílies prevista per a la setmana abans de la Nit de Reis.

Més informació: |