El Pont de la Puríssima no prove al Futbol Base

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . diumenge, 8 de desembre .

El Pont de la Puríssima no va provar als equips de l’Escola de Futbol Base. Derrota de l’equip ‘Infantil’ contra un rival directe com el Gandesa. Derrota per la mínima (3-4) en un partit igualat i ocasions a les dos porteries. Els primers en sucar van ser els locals, que de la mà d’Arrufat van posar el primer (1-0). El primer gol va arribar a la primera part, al minut 24. Però l’alegria local només va durar uns segons, ja que en la següent jugada va empatar Gandesa. Al minut 32, Aleix va posar el Gandesa per davant, però Valderrobres també va reaccionar prompte i va posar l’empat fregant el descans (2-2) gràcies a Albesa. En dos noves espentes, i gràcies a Luz i Maijó, el Gandesa va obrir bon marge. Arrufat va reduir distàncies al minut 50 (3-4), quan encara quedaven vint llargs minuts de partit. Però el resultat ja no es va moure. Derrota que no fa justícia al que es va mostrar al terreny de joc, i que situe Valderrobres a la 6ena posició amb 12 punts i en un partit menys que els seus rivals. La pròxima jornada anirà al camp de la Rapitenca, que només ha sumat una victòria en 8 jornades.

Dura derrota de l’equip cadet contra el Roquetenc (2-5), un dels equips més forts de la seua categoria. Tot i això, el Valderrobres es va posar per davant al marcador gràcies al gol de Carbó, que va arribar quan només s’havien disputat 5 minuts (1-0). Roquetes va reaccionar ben prompte, i Mestres va firmar el primer del seu equip i el quart del seu compte particular. Al minut 24, Borja va fer el segon del Valderrobres (2-1), però que de nou va saber contrarestar Mestres al 36 de partit. Així es va acabar la primera part. A la segona, el Roquetenc va desplegar el seu millor futbol, i en el minut 61 va posar el tercer i va condicionar la moral de l’equip de casa. Tot i això, Valderrobres va anar per l’empat, encara que el Roquetes també va tindre les seues. Els visitants van matar el partit quan només quedaven tres minuts. Mestres va fer el quart i Pau, pràcticament al descompte, va firmar el definiu (2-5). Derrota que deixe Valderrobres en 7ena posició, sumant 11 punts. La pròxima setmana visitarà l’Ascó, que va 6è i només porte 2 punts més que Valderrobres.