Massalió i Calaceit empaten (0-0) en un partit de més tensió que futbol

comarquesnord.cat . Massalió . diumenge, 15 de desembre .
Etiquetes: ,

La boira gebradora no va ser l’únic protagonista del derbi entre Massalió i Calaceit. I és que la tensió i la rivalitat entre els dos equips es va plasmar sobre el camp, en un partit que va acabar sense gols (0-0). Massalió i Calaceit es van repartir els punts en un partit que va tindre dos parts. A la primera hi va haver futbol. Els dos equips van tindre les seues ocasions, però van ser els locals els que van estar més a prop de fer gol. En canvi, Gasulla va estar molt encertat en tot moment i va ser dels millors de l’equip visitant. Calaceit va tindre les seues ocasions, encara que va trobar un handicap important. I no va ser altre que les dimensions del camp. Calaceit intentava buscar la velocitat dels jugadors de dalt, però quan s’adonaven ja estaven fora. Sense gols es va arribar al descans, amb un Massalió reforçat i que veia que es podia emportar el partit. Però a la segona part, la cosa es va complicar. El respecte mutu que es va reflectir durant els primers 45 minuts va desaparèixer i el partit es va embrutar. Moltes faltes a un i altre camp, i un Calaceit trasbalsat perquè el rival parava totes les ocasions en falta. El partit ho va tindre tot. Ocasions, tensió, nervis… Només va faltar el gol.

. La versió local

Moisés Royo, primer entrenador del Massalió, va destacar que “va haver molta boira, i el partit sabíem que era de rivalitat, d’un poble del costat i que feia molts anys que no jugàvem”. Moi va recordar que “Calaceit venia de fer bons resultats”. I en el partit, “la primera part va ser nostra. Vam fer el nostre joc. Vam tindre tres o quatre ocasions de gol molt bones. Però la segona part va ser un partit més tallat, de pilota més llarga i que hagués pogut guanyar un equip o un altre”. El primer entrenador de Massalió va apuntar que “a la primera part vam arribar des de les bandes i vam tindre bones ocasions, i crec que el porter va ser el millor jugador del Calaceit. Natres vam eixir a guanyar i els jugadors tenien ganes. Però el que passe és que si no mates amb les ocasions no hi ha manera”. Pel que fa al rival, Moi va dir que “pensava que el Calaceit és més fort o que té jugadors més decisius. Això sí. Molt ben posicionat darrere”.

Amb este empat, Massalió es manté en penúltima posició, sumant 6 punts i firmant tres empats consecutius. La pròxima jornada anirà al camp del Samper de Calanda, cuer de la categoria i que només ha sumat 1 punt.

. La versió visitant

David Insa, soci i seguidor del Calaceit, va apuntar que “el camp de Massalió és menut i no vam jugar conforme ho fem. Ells van posar més intensitat i més ganes, i crec que el Massalió hi havia moments que estava més aclimatat al camp”. Insa va fer menció a l’arbitratge, i va denunciar que “va ser una barbaritat. Joc dur, brut i marrullero per part del Massalió. No sé si va ser pels canvis o perquè, però el partit va ser dur per uns i no tant per uns altres. Però per part d’alguns jugadors va ser bastant dur, en algun problema que altre. I no pot ser que responsables i jugadors no sàpiguen posar fre a això”. Insa també va reconèixer que Gasulla va estar molt bé, salvant “ocasions molt clares fent bones parades”. Pel que fa al resultat, Insa va considerar que al partit va predominar el joc al mig del camp, i “el partit havia de quedar així”.

Amb este empat, Calaceit que escale una posició i es situe 11è classificant sumant 16 punts. La pròxima jornada rebrà a Alcorisa, equip que està lluitant per l’ascens però que veu com els partits a domicili li estan costant molt.

Més informació: |