Pena-roja cau a Escatró (3-1) tot i fer un dels millors partits d’esta temporada

comarquesnord.cat . Escatró . diumenge, 15 de desembre .
Etiquetes:

Hi ha vegades que la pilota no vol entrar a porteria. I això és el que li va passar al Pena-roja esta setmana. El Pena-roja va caure diumenge al camp de l’Escatró (3-1) tot i fer un dels millors partits de la temporada i ser superior al rival. Els de la serra van jugar com un equip. Tocant la pilota, trenant jugades des de darrere i buscant la potència dels hòmens de davant. L’equip va tindre fins a 8 ocasions clares de gol per a marcar i endur-se el partit. Però Escatró va tindre la fortuna que no va acompanyar Pena-roja. Els locals van obrir el marcador després de recuperar una pilota al mig del camp i materialitzar una excel·lent contra. Així es va arribar al descans (1-0), encara que el Pena-roja va tindre grans ocasions per a empatar. Inclús algunes d’eixes que només cal espentar la pilota. En una d’elles, la pilota va superar la línia de gol, però l’àrbitre no ho va veure i no va donar com a gol. Escatró va demanar hora per entrar a vestidor. A la segona part, Pena-roja va portar la iniciativa, mentre que els locals, veient que el físic els podia, van anar embrutant el partit i tallant jugades amb falta. En una contra, Escatró faria el segon (2-0), mentre que Pena-roja seguia tenint ocasions que no volien entrar. Al minut 60 de partit, Torretes va reduir distàncies després de fer ‘gol olímpic’. El Pena-roja es va créixer, però en un error de cobertura, Escatró va fer el tercer (3-1). Els visitants van tindre molt mala sort, encara que van eixir molt contents del xoc. Escatró va acabar el partit en un home menys. El seu jugador més important va perdre els papers i va agredir un defensa del Pena-roja. Derrota que fa baixar el Pena-roja fins la 10ena posició, sumant 17 punts.

José de Laris, primer entrenador del Pena-roja, va defensar que “el sabor de boca que tenim és que vam fer el millor partit de la temporada, però no vam saber materialitzar les ocasions que vam tindre”. Laris va apuntar que “vam fer un gran partit. Tocant molt la pilota, jugant a futbol com entrenem i ens agrade. Vam tindre vuit o nou ocasions de gol i va entrar la més complicada, que va ser un ‘gol olímpic’. Vam donar la cara i vam haver d’anar al partit amb només 14 jugadors”. L’entrenador del Pena-roja va dir que si “la primera part hagués acabat (1-4) hagués estat el més just. Inclús els jugadors van dir que una pilota havia entrat, però que és molt difícil de veure. La primera part va ser un vendaval del Pena-roja i al minut 40 l’equip i l’afició contrària demanaven l’hora”. Laris va recordar que “els tres gols d’ells van arribar per errades nostres”. Però encara així, “es va tocar molt la pilota i el retorn de Barberán va donar molt d’equilibri al mig del camp. Si seguim en esta forma de jugar a futbol, els resultats arribaran”. El partit es va embrutar, i Escatró va acabar en 10. Laris va considerar que “es van veure superats per la nostra eixida i físicament no podíem més. L’única forma era parant el nostre joc. Els va sortir bé i l’àrbitre no ho va saber parar a temps”.

Amb esta derrota, Pena-roja marxe de vacances en 10ena posició, sumant 17 punts este tram de lliga. L’equip no jugarà fins el 12 de gener, quan es trobarà al Valderrobres en un derbi que sempre els agrade jugar als dos equips.

Més informació: