La música torna a Morella amb el III Cicle Morella Sonora

comarquesnord.cat . Morela . diumenge, 22 de desembre de 2013 .
Etiquetes: , ,

La música va tornar ahir al Teatre Municipal de Morella amb el primer concert del cicle d’hivern del III Morella Sonora. Aquest certamen, organitzat per Elena Aguilar i Francesco Mannis, s’ha consolidat i ja és un fix en el calendari estival i hivernal de la localitat, de manera que divideix les actuacions en aquests períodes. Aquest cicle s’acomiadarà el pròxim dia 27.

Ahir a la nit, l’actuació “Bella et Bestiae” va inaugurar el cicle d’hivern. Un concert amb el quintet de vent format per Ana Muñoz, Juan Andrés Godoy, Rafa Palomar, Pablo Carot i Antonio Soriano i la narradora, Àngela del Castillo. El proper divendres, el torn serà per Elena Aguilar i Francesco Mannis, amb la col·laboració de David Moliner, que oferiran el concert “Ritmes Llatins & Jazz”. Dues actuacions de gran nivell que complementen els concerts que es van realitzar en llocs emblemàtics de la localitat, com són el Portal dels Estudis i el Convent de Sant Francesc, el passat mes d’agost.

La regidora de cultura, Maria Rallo, ha agraït el treball dels organitzadors i ha destacat que “el Morella Sonora és un cicle musical ja consolidat que ens permet gaudir de la música de la mà de grans professionals”. Per això, conclou que “és molt important per a Morella comptar amb cicles culturals d’una qualitat tan alta com aquest i, a més , que l’organització partisca dels veïns de Morella”.

. Més cultura

A més del Morella Sonora, durant aquestes dates nadalenques també hi haurà més activitats culturals. El proper dia 26, serà el torn per a la música de la Rondalla de Morella; el dia 28, tindrà lloc l’acte “25 anys al teu costat “, organitzat per Comunicacions dels Ports i en què s’homenatjarà Sergio Beser, amb la resolució del concurs de micro-relats que porta el seu nom; el dia 29 es projectarà la pel·lícula “Una qüestió de temps”; o, el 30 tindrà lloc una visita guiada nocturna.

Més informació: | |