La Diputació cita a importants bloggers en la Fira de la Trufa del Maestrat per promocionar en internet el turisme gastronòmic

comarquesnord.cat . Benassal . dimarts, 4 de febrer de 2014 .
Etiquetes: , ,

El Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló atraurà fins a la XI Mostra de la Trufa Negra Ports-Maestrat, que se celebra aquest cap de setmana a Benassal, als principals bloggers del país sobre gastronomia amb l’objectiu de millorar la promoció de l’oferta turística i gastronòmica de la província en internet i xarxes socials.

D’aquesta manera, els principals prescriptores en mitjans online sobre gastronomia podran conèixer i degustar tant menús temàtics, coincidint també amb les jornades gastronòmiques de la tòfona, com altres productes autòctons i relacionats amb aquest fong. Així mateix, participaran en activitats com la cerca de tòfona negra amb gos i en els diferents actes programats a Benassal, a més de visitar l’exposició ‘Pulchra Magistri- La Llum de les Imatges’, tant a Catí com a Culla, i viure l’aventura del Parc Miner del Maestrat.

“Mitjançant aquesta iniciativa busquem millorar la reputació online de les destinacions, optimitzar el posicionament de les empreses participants, així com difondre els recursos turístics de la comarca en el marc de l’estratègia de Màrqueting Online del Patronat Provincial”, ha apuntat el diputat de Turisme d’Interior, José Pons.

. #TrufaCastellón

Aquells que estiguen interessats a seguir l’activitat dels bloggers durant aquest cap de setmana i participar en les converses, aportant comentaris o experiències, ho poden fer en Twitter a través del hashtag #TrufaCastellon.

Entre els convidats a aquest blogtrip es troben perfils de reconegut prestigi com la Guia Repsol (@GuiaRepsol) que compta amb més de 23.000 seguidors en Twitter i que, amb motiu de la seva visita, ha dedicat durant aquesta setmana la portada de tots els seus perfils socials a la tòfona negra i la comarca.

Tota la informació sobre la fira i les jornades es pot consultar en la web www.trufaportsmaestrat.es, on es pot descarregar els menús temàtics i tota la programació del cap de setmana.

Més informació: | |