Pena-roja fa un gran partit i posa el Teruel contra les cordes (1-2)

comarquesnord.cat . Pena-roja . diumenge, 16 de març de 2014 .

El Pena-roja no li va poder regalar a la seua afició la quarta victòria consecutiva tot i fer un gran partit contra el Teruel B (1-2). I és que l’equip del Matarranya va jugar este cap de setmana un dels partits més intensos de la present temporada, posant contra les cordes el filial del Teruel, equip que està lluitant per la plaça de l’ascens directe. Partit amb ocasions a les dos porteries, però que va tindre un Pena-roja dominador del joc i de les millors jugades de perill. L’equip entrenat per Laris i Vinya va saltar al camp molt concentrat, i des del primer segon li va demostrar a Teruel que no li regalarien res, que si volia els 3 punts se’ls hauria de guanyar. Durant els primers 45 minuts, Pena-roja va dur la dinàmica del partit. Als primers 5 minuts, l’equip de casa ja havia avisat el rival, i va ser a pilota parada quan es va veure major sensació de perill. Al 35 de la primera, Javi se’n va de dos jugadors i li fan falta dins l’àrea. Penal que en esta ocasió no va poder materialitzar Iñaki. Llançament molt col·locat a baix fregant el pal, que el porter va traure molt bé. Abans del descans, Iván en va tindre una de molt clara que se’n va anar per dalt per poc. Teruel només va arribar en una ocasió, tirant una pilota al pal. A la segona part, mateix guió. Pena-roja va portar el domini del joc. I la primera que va tindre la va posar dins. Javi se’n va sol cap a la porteria i fa el primer (1-0). El gol va forçar Teruel a fer canvis. Van entrar dos jugadors i va deixar la defensa amb només 3 efectius. Teruel es va tirar per avant i va buscar l’empat. I en la primera que va tindre, la va fer. El segon del Teruel va arribar en una gran jugada d’estratègia (1-2) quan encara quedaven 15 minuts. Pena-roja no va acatxar els braços i va buscar l’empat. Però la sort, que va acompanyar Teruel, no va estar de cara els locals.

José de Laris, el primer entrenador del Pena-roja, va reconèixer que “l’equip va fer un partit impressionant. Partit molt treballat, molt intens i molt ben jugat. El pitjor va ser el resultat. Però estic molt orgullós del meu equip. En els primers 45 minuts vam donar una lliçó de futbol”. La preocupació per la festa de Carnestoltes del dia abans es va esborrar ràpid. Pena-roja va saltar al camp a per totes. “Vam sortir molt forts als primers minuts, tant a la primera part com a la segona. Motivats, concentrats. I l’afició va veure un equip que volia guanyar els 3 punts”. Va parlar també de la mala sort del seu equip i de la fortuna del Teruel. “El rival va guanyar un d’estos partits que només guanyes de cada 20 o 30. No van crear moltes ocasions de gol. Però dos que en van tindre no les van desaprofitar”. Amb el resultat en contra, “Pena-roja va anar pels punts. Es va jugar els últims minuts 3-4-3”. Però en els últims instants només va haver perill en alguna jugada a pilota parada. Laris va reconèixer que “un empat hagués segut el resultat més just. Hem de traure les coses positives i sortir reforçats d’esta derrota”.

Amb esta derrota, Pena-roja trenque una ratxa de tres victòries consecutives, contra tres equips complicats. L’equip té 29 punts, que són els mateixos que Calaceit, Escatró i Híjar. La pròxima jornada, els de la serra aniran al camp de Torrecilla.