“Amor contra Roma”, el nou llibre de Víctor Amela, s’ambienta a Lesera

comarquesnord.cat . Forcall . divendres, 28 de març de 2014 .
Etiquetes: ,

El proper 2 d’abril es posarà a la venda a tota Espanya la nova novel·la del periodista i escriptor d’arrels forcallano-morellanes Víctor Amela. En aquesta ocasió, i després de l’èxit de El Càtar Imperfecte, Amela ens farà viatjar fins a la Roma clàssica, en una narració que recorre tres decennis de la vida d’un provincià jove iber de 18 anys, Urgídar, fins a la seua tornada a Hispània, ja amb 48 anys, després d’haver presenciat l’eclosió de noves relacions sexuals en la societat romana, que derivaran en conjures filosòfiques, màgiques i polítiques.

Víctor Amela ja té nova novel·la: “Amor contra Roma”

“Es publica el proper dos d’abril i el protagonista sorgeix de Lesera”, apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

L’autor ha volgut, de nou, que la història tingue tocs del nostre territori. Així Urgídar, el protagonista, naix a Lesera, la ciutat Iber-romana de Forcall quines restes es poden contemplar en la també coneguda com a Moleta dels Frares o Moleta de Liborio.

Precisament, serà en en la Fira Iber-romana de Forcall, que enguany es celebrarà els dies 21 i 22 de juny, on Víctor Amela presentarà la novel·la “Amor contra Roma” a la nostra comarca. Però abans, comarquesnord.cat ofereix la possibilitat de llegir, gratuitament, les primeres pàgines del nou llibre de Víctor Amela.

Més informació: |