Els Catarres actuaran dijous a Morella, en el tercer Concert de Primavera

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 14 d'abril de 2014 .
Etiquetes: , ,

Els Catarres, un dels grups de pop-folk català més de moda en l’actualitat, actuarà a Morella el proper dijous 17 d’abril. A més, s’ha preparat una gran festa amb nombroses actuacions i activitats. Aquest serà el tercer Concert de Primavera i tornarà a realitzar-se mitjançant la col·laboració entre el consistori morellà i un empresari local.

L’edil de festes, Amadeu Bordàs, destaca que “la col·laboració publico-privada és una fórmula eficient i necessària per poder comptar a Morella amb aquest tipus de grups de primer nivell”. Cal assenyalar que aquesta forma de cooperació va començar a realitzar-se fa uns anys i, gràcies a la inversió dels empresaris, han actuat a la localitat grups tan importants com La Pegatina, Bongo Botraco, Manel o Tom Bombadil. D’aquesta manera, el consistori cedeix l’Espai Firal i és la iniciativa privada la que assumeix els costos de l’actuació. El regidor també destaca que “en els últims anys s’han potenciat els concerts de primer nivell musical i han estat un gran èxit, per la qual cosa cal agrair als empresaris d’aquesta ciutat aquesta aposta que estan fent i que tenen un impacte econòmic important en la localitat”.

Els Catarres és el principal grup del cartell preparat per a aquest dijous, però hi ha molt més. Un dels grups amb més projecció de les Terres de l’Ebre, Crator, també actuarà a Morella. Aquesta banda està apadrinada per Pep Sala i ha actuat amb importants grups de la Comunitat Valenciana i Catalunya, com Obrint Pas, Els Amics de les Arts o Els Pets. A més d’aquests dos concerts, la festa acabarà amb la Kinky Band i una sessió de Djs. També hi haurà photocall, regals Coronita, sortejos d’una escapada al Matarranya, gerres de cervesa, taules i cadires de fusta i menjar. Tot preparat per a la celebració d’una gran festa.

Més informació: | |