Un Calaceit imparable goleja a casa (8-0) i és el nou líder de la categoria

comarquesnord.cat . Calaceit . diumenge, 21 de setembre de 2014 .

El Calaceit va firmar este cap de setmana la tercera victòria consecutiva de la present temporada i s’ha convertit en el nou líder de 1a Regional després de golejar Torrecilla (8-0). Victòria sense contemplacions al camp i festa a la grada, amb una afició que feia molts anys que no veia el seu equip líder de la Regional. Calaceit va saltar al camp coneixedors de la importància del partit. Les dos jornades anteriors les havia tancat en victòria, però patint fins l’últim minut. A la ment dels jugadors encara estava present la derrota de la passada temporada a Torrecilla (6-2). “La golejada ha segut una mica de venjança sobre el partit de l’any passat”, va destacar Pere Esteve, jugador del Calaceit, durant la crònica del partit. I la victòria, més que merescuda. Calaceit va ser molt millor que el seu rival, sobretot a la primera part. “Vam jugar millor que ells, de calle”, va dir Esteve. Abdesslam va tornar a ser l’home del partit. Quatre gols, que es diu prompte. El primer va arribar ben prompte. Concretament, al minut 7. Torrecilla va tornar a pecar de confiança. Va posar la defensa massa avançada. Els jugadors de Calaceit de davant van esgarrar el mur de contenció del Torrecilla, que es va veure superat en tot moment per la velocitat de joc del seu rival. Al minut 33, Abdesslam va fer el segon. El tercer, obra de Joanet, posava la sentència al minut 40. La segona part no va tindre gran misteri. Cal reconèixer que el Calaceit no va jugar tan bé. Però tampoc ho va necessitar. Els jugadors del Torrecilla no podien més. El camp se’ls va fer etern. Van tindre alguna ocasió per a entrar en el partit. Però no les van aprofitar. I quan Torrecilla va abaixar els braços, el Calaceit va matar el partit. Borja, que va sortir des de la banqueta, en va fer dos. Dos més els va firmar Abdesslam, una setmana més el millor de l’equip. I Diego va posar el definitiu (8-0).

Amb esta victòria, Calaceit és primer de la categoria, compartint liderat amb el Quinto, l’Alcorisa i el Lécera, tres equips cridats a lluitar per l’ascens. Qui sap si el Calaceit també. Els números, per ara, són molt bons. La pròxima jornada, el Calaceit viatjarà al camp del Massalió. Hi ha nou derbi.