Un accident de tractor deixe una víctima mortal a Arenys de Lledó

comarquesnord.cat . Arenys . dimarts, 23 de setembre de 2014 .
Etiquetes: ,

El passat divendres 19 de setembre va tindre lloc a Arenys de Lledó un accident de tractor en el qual va morir un veí del municipi. Les fortes tronades que van caure al municipi durant la tarde del divendres s’apunten com a possible causa de que el vehicle agrícola se’n sortís del camí que voreja el riu Algars a pocs metres del nucli urbà de la localitat.

El fets es van produir a la vora de les sis i mitja de la tarde, quan el veí d’Arenys de Lledó, G. B. C., de 42 anys, tornava de treballar amb el seu tractor pel camí que voreja el riu Algars i que connecte amb la carretera TE-V-3341. Segons diverses fonts, a pocs metres de la connexió en la carretera el tractor va sortir de la via i va causar la mort del seu conductor. Les fortes precipitacions que van caure durant la tarde de divendres podrien ser les causants, segons les mateixes fonts, de que la víctima perdés de vista el camí i el tractor se’n sortís de la via.

Els veïns del municipi, que es van mostrar molt afectats pel succés, van acomiadar la víctima en el funeral que va tindre lloc el dissabte per la tarde al cementiri d’Arenys de Lledó. Cal destacar que este no és el primer accident mortal de tractor que té lloc a la Comarca del Matarranya, fet pel qual les autoritats demanen molta precaució als conductors.

Més informació: |