La presidenta de la Diputació visite l’església de la Torre del Compte

comarquesnord.cat . la Torre del Compte . divendres, 17 d'octubre de 2014 .
Etiquetes:

La presidenta de la Diputació Provincial de Terol, Carmen Pobo, acompanyada pels diputats provincials Luis Carlos Marquesán i Carlos Boné, va estar el passat dijous a la Torre del Compte, on es va reunir amb l’alcalde de la vila, Antonio Bergós. Bergós va portar a la presidenta per aquelles infraestructures que han comptat amb inversió arribada des de la Diputació, encara que la visita més important va ser per l’església de Sant Pere, on pròximament es destinaran 250.000 € procedents del Fons d’Inversions de Teruel (FITE).

La Diputació ha destinat, des de 2011, vora els 160.000 euros a actuacions de millora en infraestructures i serveis locals a la Torre del Compte. Una xifra que, segons la pròpia presidenta, Carmen Pobo, “mostre una vegada més que el principal objectiu l’equip de govern, des de l’inici de la legislatura, és ser el veritable ajuntament d’ajuntaments i vetllar per tots i cadascun dels nostres 236 municipis, independentment, de la seua població”. Per a Carmen Pobo “la Diputació ha tornat a ser municipalista i avui dia és el principal pilar dels consistoris de la província”.

La Torre ha rebut enguany 20.631 € del Pla de Concertació Municipal i 31.214 € del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles. Tot i això, ha estat destinatari també en els últims exercicis d’altres plans i ajudes com el FEADER 2013 o el Pla d’Ocupació, entre d’altres. Diners tots ells “fonamentals i necessaris”, segons l’alcalde de la Torre, qui va afegir que “han ajudat de manera molt important a les arques municipals”. Bergós va agrair l’esforç que està fent la Diputació de Terol per recolzar els municipis menuts, més encara “en estos temps de dificultats econòmiques”.

Més informació: