La fortuna continua d’esquenes al Pena-roja (2-3)

comarquesnord.cat . Pena-roja . diumenge, 19 d'octubre de 2014 .

La fortuna no ha acompanyat gens el Pena-roja en este tram inicial de temporada. Així ho podem extraure dels últims partits que ha disputat l’equip del Matarranya, on ha vist com se li han escapat punts en els últims minuts. Tot i fer un bon partit i merèixer més, Pena-roja no va puntuar diumenge contra Fuensport (2-3). Partit net i equilibrat, amb uns primers 30 minuts de tanteig i amb poca profunditat. Pena-roja va obrir el marcador en la primera ocasió clara que va tindre. Bon passe a les esquenes de la defensa rival. Javi va guanyar en velocitat, va regatejar el porter i va posar el primer (1-0). Portàvem 30 minuts. El gol va fer mal el rival. I el Pena-roja va guanyar en seguretat. Els últims minuts de la primera part van ser de clar domini local. Ian va tindre el segon. Però el porter va traure la pilota gràcies a una gran estirada. I Escuín va tindre la més clara. La pilota es va trobar el pal.

A la segona part, Pena-roja va saltar al camp una mica adormit. El rival ho va aprofitar. Als 5 minuts, penal per unes innocents mans que no va perdonar el Fuensport. L’empat va ajudar els del Matarranya a baixar dels núvols i tornar a jugar. Una vegada més, el porter visitant va salvar en línia de gol. Torretes va avançar una altra vegada el Pena-roja aprofitant una pilota morta al borde de l’àrea. Quedaven 25 minuts. Però l’alegria va durar poc. Al minut 75, Fuensport va empatar. I en una falta inexistent al borde de l’àrea, els de la capital provincial li van donar la volta al marcador (2-3). El Pena-roja va tindre l’empat en una pena màxima. Però Javi va fallar el penal. Pena-roja encara va tindre alguna ocasió per a fer l’empat. De fet, l’àrbitre va anul·lar un gol de Pena-roja en temps de descompte per unes mans dins l’àrea. Al final, bon partit del Pena-roja sense premi, i ja en van uns quants. L’actitud està. Ara només falte que arriben els resultats.

El primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, va concretar que “vam fer el millor partit de la temporada. Per això volia felicitar els jugadors, que ho van fer molt bé i que van donar la cara en tot moment. Vam sortir al camp amb quatre juvenils, ho van fer bastant bé i s’estan guanyant el lloc. L’equip arribava amb moltes baixes. Però encara així es va jugar molt bé. Vam tocar molt la pilota i la primera part va ser per a matar el partit”. La llàstima és que els resultats no arriben, però Laris creu que “jugant com vam jugar es pot anar a tot arreu. Pot ser no guanyem, però donarem guerra. Algun dia ha de canviar la sort i alguna campanada donarem”. Molts ànims als jugadors, “que les coses sortiran”, va sentenciar l’entrenador. Amb esta derrota, Pena-roja recule un parell de posicions i ara està en la 16ena posició, empatat a 1 punt amb el Samper de Calanda. La pròxima jornada Pena-roja visitarà el camp del Lécera.