Pena-roja és superior però no pot amb l’Sportin (1-2)

comarquesnord.cat . Pena-roja . dissabte, 1 de març de 2014 .

Després de jugar durant pràcticament dos mesos tots els partits a domicili, el Pena-roja va disputar este cap de setmana un nou partit al camp de les Planes. El rival, un Sportin que es va emportar els 3 punts (1-2), però que va donar una imatge molt pobre. De fet, Pena-roja va ser superior, i la victòria visitant es va decantar més per errors dels locals que per mèrits propis. Va ser un partit intens, farcit de targetes, i que es va decidir per dos pilotes aèries mal tretes pel Pena-roja. Els d’Alcanyís es van avançar ben prompte. Va ser al minut 10, quan una pilota llançada des de la banda l’aprofiten els davanters. L’equip visitant portava el partit on ell volia. Durant la primera part només va tindre un llançament clar de gol. Pena-roja, per contra, havia avisat amb el (0-0). I a les portes del descans va estar a punt de fer l’empat. A la segona part, el mateix guió. Pena-roja va dur el ritme del partit. I l’Alcanyís només va fer perill a pilota parada. D’una altra banda, va posar el segon (0-2). Però a la següent jugada el partit es va trencar. Un jugador visitant veu la segona groga i deixe el seu equip amb 10. Això ho va aprofitar el Pena-roja, que en la mateixa jugada, i després de la falta que va tirar Juli, Iván està molt atent i pose el (1-2). Quedaven 30 minuts, i llavor va arribar el vendaval local. Va tindre diferents ocasions de perill, inclús dos jugades dins l’àrea que hagueren pogut ser marcades com a pena màxima. El resultat no es va moure. Però Sportin va patir molt. Al final, derrota d’un Pena-roja que ha impugnat el resultat per presumpta alineació indeguda del rival. Eduardo Muiño, el 18, estava sancionat per acumulació de targetes i va jugar 45 minuts.

El primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, va destacar que “vam perdre el partit per dos errades nostres, perquè al camp es va demostrar que el partit l’hagués hagut de guanyar el Pena-roja. Vam tindre tres o quatre ocasions clares per a marcar. Però hi ha dies que la pilota no vol entrar. Ells només van crear perill en pilotes aturades. I els gols arriben en dos bandes que vam defensar malament i que ens van costar el partit”. Pena-roja va tindre la primera ocasió clara de gol. En canvi, el marcador el va obrir Sportin. Un gol que segons Laris “va condicionar molt el partit. Però el Pena-roja es va aixecar, va anar pel partit i casi ho aconseguim. Vam tindre molt mala sort”. A la segona part, el rival es va quedar amb un jugador menys. I a partir d’aquí va arribar el festival targeter. Vuit targetes grogues al Pena-roja, totes elles a jugadors diferents. I dos penals -un d’ells clar- a l’àrea de l’Sportin que no ho va considerar així el col·legiat. Durant l’última mitja hora de joc “es va veure encara més la nostra superioritat i les ganes de guanyar. Ells van regalar la pilota i va ser un atac i gol”. També van anul·lar un gol del Pena-roja, ben anul·lat. Pel que fa al rival, l’entrenador del Pena-roja va dir que “no entenc com pot estar allà dalt”. Un equip que “només va buscar el contraatac i on per un pèl no puntuem o ens emportem la victòria”.

Amb la derrota, Pena-roja es manté en la 11ena posició, sumant 23 punts, encara que si la Federació li dóna la raó als del Matarranya, podríem parlar de 26 punts. De cara a la pròxima jornada, el Pena-roja anirà al camp d’Azuara, rival que va a millor esta segona volta.