Valderrobres trau a Samper la quarta victòria consecutiva (0-2)

comarquesnord.cat . Samper de Calanda . diumenge, 19 d'octubre de 2014 .

El Valderrobres segueix en ratxa. Després del dur inici de temporada, els de la capital comarcal han sumat este cap de setmana la quarta victòria de la present campanya, gràcies a una victòria còmoda contra el Samper de Calanda (0-2), un dels rivals més fluixos del grup IV de Primera Regional. Victòria sense misteris però que va costar tancar. Fran va obrir el marcador als 10 minuts de partit. Però fins que Víctor no va firmar el definitiu (0-2) eixint des de la banqueta a la segona part, el Valderrobres no va respirar tranquil. I això que Samper no va mostrar gens de lluita. Però el Valderrobres es va contagiar del nul futbol del rival i li va faltar fer el seu partit. D’ocasions no en van faltar. Es van contar per desenes. Però quan les pilotes no volen entrar, no hi podem fer res. Per sort, la resistència del rival va ser zero i Juanmi no va tindre gens de perill a la seua porteria.

Partit que va servir per a donar minuts a aquells jugadors menys habituals. Valderrobres va anar pel partit des d’inici. Al minut 10 ja guanyava (0-1) i donava tranquil·litat als del Matarranya. Les ocasions s’anaven succeint. Però el gol de la sentència no acabava d’arribar i a poc a poc el partit perdia ritme. Víctor Celma va fer el gol de la sentència en el minut 65 de partit, quan només portava 5 minuts damunt del camp. De fet, Celma està sent un dels jugadors més en forma del Valderrobres, firmant uns quants gols del seu equip. I això que no és davanter. Diumenge va tindre dos ocasions. Una va marxar per dalt per molt poc. L’altra va perforar la porteria visitant. Amb el segon gol visitant, esta quarta victòria de la temporada estava pràcticament assegurada. Si no en van caure més va ser per eixa apatia que es va contagiar d’un equip a altre. 3 punts més que valen per a posar-se en 6ena posició, amb 12 punts, a només 4 punts del líder.

L’entrenador del Valderrobres, José Vicente Rebullida, va destacar que “el resultat és curt. Vam marcar prompte. I vam estar més relaxats del que tocaria”. Rebullida va afegir que “equips així t’acaben contagiant. Ho veus massa fàcil”. Partit que va servir per a donar minuts a alguns jugadors que han tingut poc temps per a reivindicar-se o que venien de lesions. “Estos partits estan per això. Han de jugar els 20 jugadors”. Victòria positiva per a l’equip. “Vam començar mal. Amb dos derrotes. Però hem tret els últims partits i estem allí”. Rebullida va reconèixer que contra Massalió va passar igual que contra Samper. “Vam fallar tantes ocasions que al final ens van empatar. I això no ha de passar”. El pròxim rival serà el Chiprana. Partit que els últims anys ha estat molt igualat. Serà molt important estar segur darrere. “Són un equip que vol jugar. Que no té molt de gol. Però a qui és molt difícil marcar. Pot ser un partit molt bonic”.