El Pena-roja es quede sense premi tot i fer un gran partit contra Castellseràs (1-2)

comarquesnord.cat . Pena-roja . diumenge, 16 de novembre de 2014 .

No hi ha manera. Tot i fer un bon partit, el Pena-roja va caure per la mínima contra un Castellseràs que es va endur massa premi de Les Planes (1-2). Partit apassionant, de moltes ocasions de gol, i en el que una vegada més la fortuna no va estar del costat del Pena-roja. Un partit que va tindre un matiner gol del Castellseràs, que va aprofitar una de les poques errades defensives del Pena-roja. Tot i això, els del Matarranya no li van perdre el color al partit. Van anar per l’empat. Ocasions en van tindre. Però el resultat ja no es va moure abans del descans. A la segona part, el Pena-roja va insistir i va insistir. En una jugada centrada per la banda, un jugador del Castellseràs va traure mal la pilota i es va fer gol a la seua porteria. Encara així, i en una jugada de mala fortuna, els de la serra van encaixar el segon. Van arribar canvis, aire fresc. Les ocasions continuaven. El Pena-roja va tindre un penal. El va tirar Adrián Vives. Però a diferència de la jornada passada, esta vegada no va entrar. Gran parada del porter visitant, que es va convertir, igual que la jornada anterior en la victòria contra Alcorisa, en un dels protagonistes del partit. Al final, nova derrota d’un Pena-roja que duu 10 partits sense conèixer la victòria. El pròxim rival, el Torrecilla.

El primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, va reconèixer que “enguany no hi ha manera. Seguim la dinàmica de tots els partits. El rival té quatre ocasions de gol i en fa dos. I natres en tenim vint o més i només fem un gol i se’l fan ells. Sona a excusa, però és així”. Laris va afegir que “s’està jugant bé. S’està entrenant bé. L’entrenador està content. Però quan les victòries no arriben, doncs arribe l’ansietat”. Pel que fa al partit, Laris va apuntar que “els primers 15 o 20 minuts ho no vam fer bé. Vam estar espessos. Però l’equip va reaccionar i haguérem pogut marxar al descans en empat”. Pel que fa la segona part, “va ser molt bonica per l’espectador”. Moment determinant, una contra de Javi. El jugador del Pena-roja va caure dins l’àrea. “És expulsió del porter”, una jugada que “vulgues o no, et condicione”. L’àrbitre no va marcar ni falta. Tot i això, l’entrenador del Pena-roja no va buscar excuses. “Anem els últims. Per una cosa serà. Les coses són com són. Pots posar totes les excuses que vulguis, però alguna cosa no estem fent bé”. José de Laris va definir el partit contra Torrecilla de vital. “És un partit molt important”, va sentenciar.

Amb esta derrota, el Pena-roja es manté l’últim de la classificació, només en 1 punt.