Un Calaceit valent cau per la mínima contra Lécera (0-1)

comarquesnord.cat . Calaceit . diumenge, 18 de gener de 2015 .

El Calaceit va caure este diumenge per la mínima tot i fer un gran partit contra Lécera (0-1). L’equip del Matarranya va merèixer més en un partit que va acabar molt tens tant a la grada com al camp. Moltes faltes, molts de nervis i decisions arbitrals que van molestar molt a l’afició local, sobretot a l’hora de sancionar faltes dures. La primera part va ser del Calaceit, que va saltar al camp amb moltes novetats. Les baixes pràcticament no es van notar al camp, i el Calaceit va buscar la victòria des del primer minut. Van dominar, van tocar, van tindre les seues ocasions, però Lécera també va demostrar perquè és un dels equips de la Primera Regional que encaixe menys. 16 gols en contra en el que portem de temporada. La primera part va acabar sense gols (0-0), tot i que el Calaceite mereixia anar per davant del marcador. La segona part va començar intensa. Només començar la segona part, córner rigorós a favor del Lécera que va acabar en gol. El gol no feia justícia al que les aficions podien veure al marcador. Però el futbol del Lécera esta temporada està sent així. Marcar gol i defensar el resultat, per ajustat que sigui. Calaceit va aixecar el cap, va buscar l’empat. Però no va arribar. El partit es va posar tens. Els locals es queixaven de que l’àrbitre es va deixar les targetes a casa. Faltes a destemps que no eren sancionades. Derrota per la mínima que deixe el Calaceit en la 7ena posició, sumant 26 punts. Ara caldrà anar al camp del Quinto.

Pere Esteve, jugador del Calaceit, va lamentar la derrota. “El resultat ho diu tot. Va ser molt igualat. Sabent que és un equip que aspire a quedar entre els 3 o 4 primers, i sent conscients que faltava molta gent, haguérem pogut guanyar”. Esta jornada va faltar el gol. “Va passar contra Queretes. Allí ens va costar molt. Contra Valderrobres va estar millor. És millor no dir res contra el Teruel B. Però esta vegada es va arribar bastant a la porteria”, però el Calaceit no va tindre premi. Lécera va marcar a la segona part. Però el Calaceit va aixecar el cap i per avant. “No va haver manera. Una de les coses que l’entrenador sempre ens diu és que quan vas perdent no has d’acatxar els braços. Hem de jugar com sabem i buscar un gol que pot arribar en qualsevol jugada”. El gol del Lécera va arribar de córner. Un córner que “va ser una mica dubtós. Però és gol igual i no hi ha res a fer”. La pròxima jornada el Calaceit anirà contra el Quinto. Rival difícil. “Quinto ha baixat de categoria. Obrirà el camp, tocarà la pilota, jugadors que destacaran molt. A veure què passe perquè no hi ha rival menut”. Tot i les últimes derrotes contra rivals que estan lluitant per l’ascens, Esteve va defensar que “la idea és seguir amb la moral alta i continuar amb la ratxa i joc que portem esta temporada”.

El Calaceit s’estanque en la 7ena posició, sumant 26 punts. De cara a la pròxima jornada aniran al camp del líder, un Quinto que en el que portem de temporada només ha cedit un empat a casa contra Sportin.