Pena-roja sume davant d’Escatró (3-1) la segona victòria consecutiva d’este 2015

comarquesnord.cat . Pena-roja . diumenge, 25 de gener de 2015 .

El Pena-roja va sumar este diumenge la segona victòria consecutiva del present 2015 i escale així tres posicions en només una jornada. L’equip de la serra va superar un Escatró que no va demostrar res, però que tampoc va regalar el partit (3-1). I això que les coses es posaven molt favorablement als del Matarranya. En una bona contra del Pena-roja, Javi es va plantar davant del porter, que tombe el davanter fora de l’àrea i és expulsat per roja directa. Corria el minut 10 de partit i Escatró es quedava en un jugador menys. Però o bé el Pena-roja no va saber jugar les seues cartes, o bé Escatró va jugar les seues molt bé. Amb un jugador menys, els visitants van posar la línia defensiva al mig del camp, mentre que el porter va actuar de lliure, eixint a totes les pilotes que li arribaven. Pena-roja va passar de tocar la pilota a llançar pilotes llargues. Iñaki va obrir el marcador per a Pena-roja en una primera part sense lucidesa (1-0). Tenint el resultat a favor, el Pena-roja va buscar el gol de la tranquil·litat a la segona part. Però li va costar jugar a futbol. El segon gol, obra de Ian, va arribar quan quedaven 10 minuts. Prèviament, Escatró es va quedar amb 9 per una segona roja. Expulsió clara. Tot i això, Escatró va reduir distàncies. A la següent jugada, Pena-roja va fer el tercer. Tot i fer un partit discret (el partit més discret del present 2015), l’equip va sumar la segona victòria consecutiva. El pròxim rival serà Alcorisa.

El segon entrenador del Pena-roja, Oscar Viña, va reconèixer que “les coses se’ns van posar molt de cara. Quan portàvem 10 minuts de partit van expulsar el seu porter amb roja directa per ser l’últim home. Pensàvem que ens anirien bé, les coses. Però la sorpresa va ser que ells, enlloc de recular i esperar-nos, es van tirar per avant i amb 10 homes van plantar la defensa al mig del camp”. De buscar el joc per baix i trenar jugades, el Pena-roja va passar a jugar pilotes llargues, aprofitant la velocitat a dalt de Javi. “Ho vam intentar així. Però el seu porter (que era jugador) va estar molt atent, jugava molt avançat i tallava totes les pilotes llargues”. També va haver algunes fores de joc un tant rigoroses. En una de les poques jugades trenades, Iñaki va obrir el marcador, portant la tranquil·litat a l’equip de casa. A la segona part, poques novetats. El gol de la sentència no va arribar fins al minut 80, quan Ian va posar el segon (2-0). Encara així, i en una jugada aïllada, Escatró va reduir distàncies. A la següent jugada, el Pena-roja va tornar a obrir forat. 3 punts molt importants, sobretot “perquè ara tindrem unes jornades bastant complicades”.

Amb esta victòria el Pena-roja puge a la 12 posició, sumant 13 punts, per davall dels 17 punts que l’equip va sumar durant la primera volta de la temporada passada.