Els alevins sumen la segona victòria consecutiva al camp del Camarles (1-2)

comarquesnord.cat . Camarles . diumenge, 1 de febrer de 2015 .
Etiquetes: ,

L’equip aleví de l’Escola de Futbol Base de Valderrobres va sumar este cap de setmana la segona victòria consecutiva de la present temporada. L’equip va viatjar al camp del complicat Camarles, equip de zona alta de la classificació, d’on va traure 3 punts molt importants (1-2). Un partit que s’hagués pogut endur qualsevol dels dos equips, i que no es va resoldre fins a l’últim instant. De fet, el Valderrobres va fer el gol de la victòria en l’últim minut de partit. Bona manera de tancar la primera volta per a l’equip aleví, que la pròxima setmana descansarà. 3 punts que, al mateix temps, l’ajuden a pujar posicions. El Valderrobres es col·loque ara en la 11 posició, sumant 9 punts. Per la seua part, l’equip infantil va aplaçar el seu partit contra el Remolins Bítem, cuer de la categoria. Tampoc es va jugar el partit entre Ginestar i Horta de Sant Joan de la lliga femenina de Terres de l’Ebre. Els equips van acordar aplaçar el partit perquè l’Horta no tenia jugadores suficients per a disputar el partit. Finalment, es va avançar el partit corresponent de la jornada 7 de la lliga femenina del Matarranya que havien de jugar este cap de setmana Queretes i Massalió. Victòria contundent de les jugadores de Queretes (7-1).