El Pena-roja firme a Alcorisa la derrota més contundent de la temporada (5-0)

comarquesnord.cat . Alcorisa . diumenge, 1 de febrer de 2015 .
Etiquetes:

Pena-roja va patir contra Alcorisa la derrota més contundent de la present temporada. L’equip del Matarranya va caure per un clar (5-0) en un dels camps més difícils de la Regional. El Pena-roja va afrontar el partit amb algunes baixes importants, algunes per lesions de llarga duració i altres per acumulació de targetes. Partit on Alcorisa va ser el just guanyador, i va buscar des d’inici la victòria per seguir l’estela de Quinto i Sportin. El Pena-roja, per la seua part, va buscar contindre el rival i posar-lo nerviós, aprofitant les contres i la velocitat a dalt. Partit que es va trencar als 10 minuts de partit, quan els locals van fer el primer. El segon gol va arribar als 25 minuts, resultat amb el qual es va arribar al descans. A la segona part, el Pena-roja es va presentar davant la porteria rival. El davanter cau. Penal clar segons el punt de vista visitant que no va marcar l’arbitre. El Pena-roja, que va saltar d’inici amb 4 juvenils, va perdre forces, i amb el tercer gol dels locals va acatxar els braços. Els dos altres gols van arribar en els últims 10 minuts. Un partit on no es va poder traure res, i en el que alguns jugadors de l’equip complien cicle de targetes per a poder disputar els derbis del Matarranya que arribaran de cara a les pròximes setmanes. De fet, este diumenge el Pena-roja anirà al camp del Calaceit, on vol recuperar la senda de la victòria.

El primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, va explicar que “el resultat és massa contundent pel que es va veure al camp. Alcorisa mereixia guanyar, però no per un 5-0. Natres vam fer una bona primera part, sobretot els primers 20 minuts. Els vam pressionar molt i no sortien del seu camp. Però la superfície és molt gran i toque córrer molt”. Pel que fa al camp, Laris va afegir que “el camp és perfecte, és preciós. Un partit que és per a xalar. La pilota rode molt bé. No tens excusa de ‘topos’ i se xale molt”. Pel que fa al plantejament, “quatre juvenils d’inici. L’equip va eixir molt bé. Molt ben posat al camp. El camp és molt gran, i fins que el físic va aguantar, vam resistir. S’ha de córrer molt, ells tenen les mides molt ben posades, saben què han de fer”. A la segona part “va haver un penal claríssim que l’àrbitre no va voler xiular. El va veure. Si hagués entrat i ens posem 2-1 el partit hagués segut un altre. No vam tindre més ocasions clares. Sí que els vam pressionar, però no vam tindre ocasions clares com en altres partits. Algun córner que va traure el porter i poca cosa més”. Partits que si perds “no passes res si aprens. D’una derrota has d’aprendre què has fet mal, i del que has fet bé has de mirar de fer-ho una mica millor. S’han de traure coses positives, aprendre per millorar. I res a dir dels jugadors que van saltar al camp”.

Amb esta derrota, el Pena-roja baixe a la 14ena posició, sumant 13 punts. De cara a la pròxima jornada, derbi contra el Calaceit.

Més informació: