Valderrobres s’especialitze en derbis, però ha de suar per superar el Massalió (0-3)

comarquesnord.cat . Massalió . diumenge, 1 de març de 2015 .
Etiquetes: ,

El Valderrobres s’ha especialitzat en derbis del Matarranya. Excepte contra el Calaceit a l’anada, ha guanyat tots els derbis comarcals. També ho va fer contra Massalió, encara que s’ho va haver de treballar molt (0-3). I és que el Massalió va plantejar un partit molt seriós, va donar guerra i va posar les coses molt complicades. La llàstima va ser que els locals van saltar al camp una mica adormits. I en una jugada d’estratègia, només començar el partit, Saumell va obrir el marcador (0-1). Toc d’atenció per a l’equip local, que a poc a poc va entrar en el partit i va començar a fer el seu futbol. El Valderrobres, més tranquil, va continuar fent el seu futbol. Sense pressa, buscant la velocitat a dalt. I Massalió que es va anar arrimant a la porteria defensada per Montserrat, que a la segona part va fer una parada determinant per a la victòria del seu equip. Massalió va fer 15 grans minuts a l’inici de la segona part. En paraules del seu entrenador, “dels millors minuts d’esta temporada”. L’empat va estar a les portes d’arribar. Però una setmana més, va faltar la punteria. Per la seua part, i en una contra ben trenada, falta dins l’àrea de l’equip local. Penal, segona groga per al jugador del Massalió, inferioritat numèrica i gol de Borja. Una setmana més, no va faltar el gol de Víctor, un dels jugadors que està en més forma del Matarranya. Va firmar el definitiu (0-3).

. La versió local

L’entrenador del Massalió, Moisés Royo, va reconèixer que el primer gol els va arribar quan encara s’estaven ficant al camp. “Va ser una jugada aïllada. Córner en una mica de perill i gol. Crec que vam començar més mal que en altres partits. No estàvem actius. I en una jugada aïllada ens fan gol i t’obliguen a anar a remolc”. A poc a poc, Massalió va agarrar el ritme del partit. “Vam recuperar el mig del camp i ells pràcticament no van arribar a la nostra porteria. Qui va veure el partit reconeixerà que el 0-3 és enganyós. Vam tindre ocasions, vam portar el ritme del partit. El resultat no és just”. Moi va afegir que “el porter rival també jugue. I va fer dos parades molt bones”. De fet, durant la segona part vam veure el millor Massalió. “Vam començar la segona part molt bé. Vam tindre 15 minuts enormes, dels millors dels 3 anys que fa que juguem. Però no es va fer gol. Va arribar el penal del Valderrobres i es va acabar el partit”.

Amb esta derrota, el Massalió baixe una posició i es manté en els 15 punts. De cara a la pròxima jornada, partit contra el Valdealgorfa, partit que per al Massalió no deixe de ser com un derbi.

. La versió visitant

Per la seua part, l’entrenador del Valderrobres, José Vicente Rebullida, va destacar que “encara que el resultat és contundent, crec que el partit va estar bastant igual. Vam marcar molt prompte, pareixia que tot estigués controlat, ens vam relaxar en excés, vam fer créixer al Massalió, i encara que no van tindre ocasions molt clares, és cert que es van fer amb el domini del partit”. Rebullida va recalcar que “vam tirar massa de futbol directe. Vam mantindre el plantejament de la primera part. Buscàvem el segon gol, que ens donés una mica de tranquil·litat. Però vam mantindre el futbol massa directe”. El tècnic del Valderrobres va afegir que “a la segona part vam trobar un Massalió que ens va dominar bastant. Més domini que ocasions, i ens va costar”. El gol va arribar de penal, amb expulsió, que tranquil·litze el Valderrobres. “A banda de l’expulsió, el segon gol fa abaixar els braços al Massalió”, va concretar Rebullida. Tercera jornada seguida sense encaixar gol, factor molt important per a l’equip del Matarranya.

Amb esta victòria, el Valderrobres es manté en la mateixa posició però retalle punts al Chiprana. En estos moments, l’equip té 34 punts. El pròxim rival serà el Samper de Calanda.

Més informació: |