Un gran Pena-roja torne sense premi de la capital (4-2)

comarquesnord.cat . Terol . diumenge, 8 de març de 2015 .
Etiquetes:

Tot i fer un gran partit, el Pena-roja ha tornat sense premi de la capital de la província. L’equip del Matarranya va fer diumenge el segon i últim viatge a Terol, on va jugar contra un Fuensport que va patir molt a la primera part. I és que el Pena-roja va fer un gran primer temps, corrent molt, trenant jugades i fent gols. Els visitants es van avançar al marcador quan sol s’havien jugat 7 minuts. Javi va obrir el marcador, que uns minuts més tard va fer el segon, posant un sorprenent (0-2) en el marcador. Gran primera part del Pena-roja, que va tindre el tercer. Però el poste va impedir ampliar la diferència. Els del Matarranya van tindre una gran contra per tornar a marcar. Per la seua part, el rival va reduir distàncies gràcies a una pena màxima molt protestada des de l’equip visitant, que diuen que “se’l va inventar”. Penal i gol que va donar vida al Fuensport de cara a la segona part (1-2). Fins que van aguantar les bateries, el Pena-roja va estar al partit. Però només dos canvis van fer el partit molt llarg. Fuensport va posar jugadors frescos. I la balança es va començar a decantar cap als locals. L’equip de la capital li va donar la volta al resultat (3-2). Els del Matarranya no van acatxar els braços. Al contrari. Amb el resultat en contra van tirar d’orgull. Pareixia que l’empat estava més a prop que el quart gol dels locals. Al descompte va arribar el gol de la sentència (4-2)

El primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, va destacar que “estic molt content. El resultat és una mica enganyós. Van resistir fins que es va acabar la gasolina. Però és d’estar orgullós. Ens vam posar (0-2), vam jugar molt bé i a ells els hi va costar molt”. Laris va recalcar que a Terol “els partits són molt llargs. El viatge és dur, anàvem justos de jugadors”. Encara així, “els jugadors ho van donar tot. Allí està la primera part que vam fer. Molt bé, molt concentrats”. Pena-roja va saltar al camp com una moto. “Crec que vam fer un quart d’hora molt bo. Abans del primer gol vam tindre un u contra u. Vam sortir molt concentrats. Cada jugador sabia què havia de fer. El rival, molt nerviós. Als 10 minuts ja estaven escalfant els 5 jugadors de la banqueta”. La llàstima va ser que les forces no van aguantar els 90 minuts. A la primera part arribe “el primer gol seu d’un penal que s’invente l’àrbitre. Però natres estàvem molt contents de la primera part que havíem fet”. L’empat a la segona part va demostrar que les coses es complicarien. I va arribar el tercer. “Encara així, l’equip va tirar d’orgull i va buscar l’empat. Torretes va tindre una falta que va traure molt bé el seu porter. I encara en vam tindre alguna més”. El quart gol, al descompte.

Amb esta derrota, el Pena-roja es manté en 17 punts. De cara a la pròxima jornada té un partit complicat a casa contra el Lécera, però on el Pena-roja anirà a buscar els 3 punts.

Més informació: