Pena-roja cau contra Lécera (3-4) en un dels partits més emocionants de la jornada

comarquesnord.cat . Pena-roja . diumenge, 15 de març de 2015 .
Etiquetes:

Pena-roja va estar a les portes de donar la sorpresa contra un Lécera que es va endur més premi del que va merèixer (3-4). Gran partit el que es va viure a Les Planes, dels més emocionants de la jornada. Partit molt seriós per part de les dos esquadres. Pena-roja va obrir el marcador a la mitja hora de partit. Ionut va posar el (1-0). Però l’alegria dels locals va durar poc. Al següent minut va empatar el rival. I pocs minuts després li donava la volta al marcador (1-2). Encara així, el Pena-roja va entrar al partit gràcies a un gol de Torretes (2-2) des del punt de penal. Pena màxima que des de la grada i la banqueta local demanaven que anés acompanyada de roja directa. Entrada per darrere del defensor que només va ser castigada en una groga. A la segona part els dos equips van anar pels tres punts. Primer va marcar Lécera, però el Pena-roja va reaccionar amb un gol de Víctor (3-3). A partir d’estos moments, va estar més a prop la victòria dels locals. El Pena-roja, igual com a la primera part, va fer un poste. Però el futbol és així. En una contra, quan els locals anaven per la victòria, va arribar el quart dels visitants. Només quedaven 2 minuts. El Pena-roja va morir matant.

El primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, va reconèixer que “quan perdones davant d’un equip gran, et maten. Va ser un partit molt igualat. Natres estàvem molt concentrats i convençuts de que podíem fer un gran partit. I així es va veure. Un partit molt entretingut per a la gent. Per als entrenadors, no tant. Però molt bon partit”. Laris va considerar que “quan ells ens fan el (1-1) ens vam posar molt nerviosos”. El tècnic del Pena-roja també va parlar de la jugada del (2-2). “Crec que és una jugada polèmica que canvie el partit. Hi ha una entrada per darrere. Només trauen groga quan és roja”. Laris es va mostrar molt content del desplegament futbolístic del seu equip. “El Pena-roja va buscar la victòria. Amb el (3-3) vam tindre dos ocasions molt clares. Un pal inclòs. Però en una contra ens maten”. Un “resultat injust”. Laris va reiterar que esta temporada el Pena-roja “té una mica de mala sort. Tenim cinc lesionats. I el diumenge, un altre. Estem patint molt esta temporada, però al final les coses eixiran”. Laris també va tindre bones paraules per als seus jugadors. “Són forts. Són valents. I han vist que poden jugar de tut a tu a qualsevol equip”.

Amb esta derrota el Pena-roja es manté en la 14ena posició, sumant 17 punts. De cara a la pròxima jornada jugaran al camp del Quinto.

Més informació: