Valderrobres sume la 5ena victòria consecutiva superant Chiprana (1-3)

comarquesnord.cat . Chiprana . diumenge, 15 de març de 2015 .
Etiquetes:

I en van 5 de seguides. El Valderrobres va sumar la 5ena victòria consecutiva superant un Chiprana que ha perdut força esta segona volta. L’equip del Matarranya li va donar la volta al resultat, després de marxar al descans en una derrota per la mínima (1-0). L’equip entrenat per Rebullida estava fent les coses bé. Igual faltava una mica de compenetració entre línies. Una reacció que es va veure plasmada a la segona part. El Valderrobres no mereixia anar al descans amb el resultat en contra. I la recompensa va arribar al segon temps. Només sacar del mig del camp, pilota llançada en profunditat d’on els visitants trauen un córner. I d’eixe córner arribe l’empat (1-1). Pilota que remate a dins Germán al segon pal. Un gol que posava les taules al marcador i els nervis a l’equip rival. 10 minuts més tard, també en una bona jugada, va arribar el segon dels del Matarranya. I a falta d’un quart d’hora, va arribar el tercer. Els gols del Valderrobres van ser obra de David i Borja, després d’emmarcar una bona segona part, sobretot a l’hora de trenar jugades d’estratègia i pressionar molt a dalt. Al final victòria que val 3 punts i que col·loque al Valderrobres en zona privilegiada.

L’entrenador del Valderrobres, José Vicente Rebullida, va recalcar que “els nervis van començar des d’un principi. El camp estava una mica mal. Teníem temor de perdre la pilota en línia de defensa. Ells van aprofitar la seua ocasió i es van posar per davant al marcador. Però no ho fèiem tan mal per anar perdent”. Però el Valderrobres reaccione a temps. Només començar la segona part arribe “el gol de l’empat. Saquem del mig del camp, pilota en profunditat i la jugada acabe en córner. Traiem el córner i fem gol de Germán al segon pal”. Un empat que va posar molt nerviós a l’equip local. “Durant la primera part igual vam tindre una mica de desorganització. A la segona part l’equip va ajudar-se molt. El segon gol arribe de córner. Vam continuar pressionant. En vam fer un altre i algun més que haguérem pogut marcar”. Rebullida va recordar que per diferents motius “només en vam anar 13. Sabíem que havíem de traure el partit els 13 jugadors que anàvem”. Important victòria perquè “ens ajude a avançar el Calaceit i deixem prou darrere al Chiprana”. Bona victòria per afrontar el partit contra Sportin, que “sap que té la primera posició molt a prop”.

Amb esta victòria, el Valderrobres puge a la 7ena posició sumant 40 punts. El pròxim partit, previst contra l’Sportin, es jugarà a casa. “Animem a l’afició, que pot ser un bon partit”.

Més informació: