Comarca del Matarranya implante un servei d’informació a través de Whatsapp

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . divendres, 15 de maig de 2015 .
Etiquetes:

La Comarca del Matarranya està aprofitant les possibilitats que ofereixen els serveis de missatgeria com Whatsapp per informar els veïns i visitants de la comarca. A través del número 606.99.47.43 s’ha creat un servei perquè totes aquelles persones que ho vulguen, puguen rebre en els seus telèfons mòbils, la informació d’interès de la Comarca.

Com funcione?
Simplement cal enviar un missatge al 606.99.47.43 a través del servei de missatgeria Whatsapp. Es requereix donar el nom, l’edat i la població de l’usuari. Esta informació no es mostre a ningú, sinó que s’utilitze per realitzar estadístiques i, en un futur, per enviar missatges personalitzats.

Què rep l’usuari?
Amb l’ús d’este servei, l’usuari rep tota la informació de Comarca i pot enviar missatges, ja que es pretén que no sigue un canal unidireccional, sinó que es pugue fer anar com a bústia d’avisos i suggeriments. Des de la Comarca s’envien missatges que contenen informació d’interès per als usuaris en general, com ara activitats esportives, culturals… En resum, l’agenda dels pobles del Matarranya. Així mateix, els usuaris podran enviar preguntes i suggeriments, sense que la resta d’usuaris ho pugue veure i es respectarà la privacitat dels usuaris, ja que els altres no veuen qui forme part d’este grup. A més, es preveu que en un futur es puguen enviar missatges segmentats en funció dels interessos o necessitats de cada grup de població.

El servei de missatgeria a través del telèfon mòbil de la Comarca del Matarranya està actualment en període de proves i per accedir-hi cal enviar un missatge a través de Whatsapp al 606.99.47.43.

Més informació: