Morella organitzarà les setenes jornades de les tapes des l’11 de juny al 2 d’agost

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 3 de juny de 2015 .
Etiquetes: ,

El Patronat Municipal de Turisme ha celebrat una nova reunió per tractar les principals novetats del sector. Les dues més importants, han estat el comiat dels membres de la junta directiva ixent de l’associació d’empresaris turístics, Assetmico, i l’organització del “Anem de Tapes”, que tindrà lloc entre els dies 11 de juny i 2 d’agost.

L’alcalde de la localitat, Rhamsés Ripollés ha agraït “la feina que han realitzat els membres del Patronat Municipal de Turisme, especialment de la presidenta d’Assetmico, Raquel Ferrer, i de la regidora de turisme, Maria Rallo, duent a terme molts de projectes i col·laborant per aconseguir que Morella siga cada vegada més coneguda i reconeguda com un destí de qualitat”.

Pel que fa a les jornades “Anem de Tapes”, aquestes començaran la setmana que ve amb una presentació pública. Aquest any participen 22 establiments, tretze restaurants i nou bars, que oferiran els millors productes locals en xicotets mossos. Aquest any també hi haurà un “Tapaport” per completar-lo i optar al sorteig de dos Regala Morella amb vals de 50 euros. La diferència estarà en què aquesta cartilla únicament necessitarà cinc setgells dels establiments participants.

Els bars que participen tornaran a oferir dues tapes, amb un preu de 2,5 euros cadascuna, amb la beguda inclosa. Per la seva banda, els restaurants elaboraran menús a base de tapes, amb un preu d’entre 15 i 32 euros. La regidora de turisme, Maria Rallo, destaca que “Anem de Tapes són unes jornades consolidades, que compten amb una important participació i, que permeten als nostres veïns i veïnes i als visitants degustar els productes i la cuina morellana a uns preus reduïts”. A més, afegia que “els nostres restauradors innoven per oferir tapes de gran qualitat en el marc de les jornades, de manera que els veïns podran gaudir d’una gran i variada oferta”.

La iniciativa del “Anem de Tapes” va néixer l’any 2009 a Morella i va comptar amb la participació de dinou establiments. La localitat dels Ports va ser una de les primeres de la província de Castelló en organitzar unes jornades d’aquest tipus. Després d’aquests anys, la participació segueix sent molt important i, aquest any es compta amb vint-i-dos establiments que converteixen les seves tapes també en un reclam turístic.

A més, en la reunió d’ahir també es va repassar el calendari de les properes setmanes, que tindrà una gran quantitat d’activitats tradicionals, culturals o esportives. D’aquesta manera, Morella viurà diversos caps de setmana amb nombrosos actes, com congressos, la Morella Enduro Race, Cita a Morella, el Corpus Christi…

Més informació: |