El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, inaugura la residència de Vilafranca

comarquesnord.cat . Els Ports . divendres, 5 de febrer de 2016 .
Etiquetes: , ,

El President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, visitarà Vilafranca el dissabte pel matí. A les 11,30 hores es farà una recepció a l’Antic Ajuntament on signarà al llibre d’honor del municipi. A les 12 hores s’inaugurarà oficialment la Residència de la Gent Gran de Vilafranca.

Dissabte per la vesprada, a les 19 hores, el jove vilafranquí Pablo Altaba ofereix una interessant conferència titolada “Estudi comparatiu, gràfic i constructiu del Centre Històric de Vilafranca amb una vivenda senyorial del Segle XVIII”. Altaba va ser el guanyador del Premi Explorador Andrés 2015. Ja diumenge, es celebra el 777è Aniversari de la Carta Pobla de Vilafranca amb el lliurament de la Medalla de la Vila al Dr.Rafael Monferrer Guardiola i el Premi Explorador Andrés 2016 a Vicent Royo Pérez.

Morella continua amb els ‘Showcookings’ de les XIII Jornades de la Trufa. Aquest mateix divendres a les 20 hores es compta amb la participació del Cardenal Ram, Palau dels Osset i Casa Pere, a la Llotja de l’Ajuntament. Dissabte, Taller de Degustació de productes a les 19 hores i al mateix espai, organitzat per Carns de Morella, Productes Artesanals Adell i Formatgeria El Pastor. El dissabte 13, Morella viurà una nova edició del seu “Carnestoltes”.

El municipi de Portell tanca la ‘roda’ de la festa de Sant Antoni 2016. Dissabte despertà i esmorzar per muntar posteriorment la barraca per continuar amb l’arrastre amb els cavalls. La cremà de la ‘barraca’, les relacions i la benedicció dels animals seran alguns dels actes destacats de la festa.

Més informació: | |